A- A A+

Logo web

Fundació Bayt al-Thagafa

Mida de lletra:

Projecte de reforç escolar per adolescents

A la Fundació Bayt al-Thaqafa treballem amb adolescents immigrants de 15 a 18 anys que estan duent a terme una formació reglada, donant-los suport en les assignatures escolars.

L'objectiu és facilitar un espai d'estudi ja que són joves que tenen  moltes dificultats amb la llengua i en adaptar-se al sistema educatiu de forma normalitzada i les seves famílies no els poden donar aquest suport.

Busquem persones amb coneixements acadèmics suficients per ajudar-los a fer els deures, a nivell d'ESO, Batxillerat i graus mitjos.

El projecte es porta a terme al carrer Princesa, 14  els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 19h.

Telèfon de contacte: 93.319.88.69 ( Meritxell Balsells o Mireia Romero)

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Projecte del casal de tarda

A la Fundació Bayt al-Thaqafa treballem amb infants i adolescents immigrats, que es troben en l’etapa educativa de primària (6 a 12 anys) i primer i segon d'ESO (12 a 14 anys).

L'objectiu del casal de tarda és generar un espai de reforç escolar per donar un suport en l’adaptació al sistema educatiu i crear un espai de lleure en valors.

Busquem persones amb experiència en l'àmbit d'infància i adolescència tant de lleure com d'escola formal amb motivació, iniciativa i ganes per tirar endavant el casal.

El projecte es desenvolupa al carrer Princesa, 14 1r els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 19h.

Telèfon de contacte: 93.319.88.69 ( Meritxell Balsells)

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Correu electrònic