A- A A+

Logo web

Nou centre obert a Llefià. Demanda Voluntariat

Mida de lletra:

Donem difusió a aquesta petició. Si us interessa, us poseu en contacte directament amb l'entitat, però us demanem que ho feu saber a la coordinadora actual del Grup de Voluntariat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Nou Centre Obert a Llefià (Badalona)

El juny de 2012, la Cooperativa ISOM va contactar amb La Formiga amb la  intenció de crear aliances amb una entitat referencial al territori  però, com que La Formiga ja no funcionava com a associació, alguns dels  professionals es van implicar per endegar un centre obert. Al cap d'un  any i mig han passat a formar part de la cooperativa ISOM i està previst  que el proper mes de març inaugurin el nou centre obert. Aquest centre  pretén ser un espai socioeducatiu integrat en la comunitat i de  referència al territori i a la ciutat de Badalona. Volen oferir  activitats de suport escolar, lúdiques, seguiment socioeducatiu,  acompanyament i treball amb famílies, espai familiar per a famílies amb  nens i nenes de 0-3 anys i, també, activitats durant les vacances  escolars. 

Les persones responsables d'aquest centre obert demanen la col·laboració de mestres jubilats per donar suport a la tasca de reforç escolar per a aquests nens i nenes.

Qui hi estigui interessat que es posi en contacte amb: 

Gemma Bonsoms

C/ Europa, 2   08914 Badalona

Telf. 934085977

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.isom.cat

 

Correu electrònic