A- A A+

Logo web

Resum primera trobada Club de Lectura

Mida de lletra:

El dia 10 de març ens vam trobar per primera vegada als Serveis Educatius de Ciutat Vella els 18 inscrits al Club de Lectura de Rella. Vam comentar el llibre Una lletra femenina de color blau pàl·lid, de Franz Werfel.

Vam estar una hora i mitja fent comentaris sobre el llibre, intercanviant idees, explicant les maneres que tenim de llegir un llibre... i encara se’ns va fer curt.

La propera trobada serà el 5 de maig, i el llibre que portarem llegit serà  “La vida cuando era nuestra” (editorial Lumen, 2013). Es tracta d’una novel·la ambientada per una banda en el Madrid dels anys 50, en ple franquisme, però que alhora s’entrellaça amb la vida d’una noia anglesa que viu a cavall dels segles XIX i XX. L’autora és Marian Izaguirre, una escriptora vasca que ja porta publicades un gran nombre de novel·les.

Un cop escollit el llibre per la seva temàtica i interès, la Miren Garralda, que va ser qui ens el va proposar, ens va dir que ella té coneixences comunes amb l’autora, i que li preguntaria si en una data propera passaria per Barcelona. I als pocs dies... sorpresa! La Marian Izaguirre  estarà els primers dies de maig a Barcelona, i ha accedit a trobar-se amb nosaltres el dia 5 de maig per comentar la novel·la i qualsevol altre tema relacionat amb les seves obres i l’ofici d’escriptor. Gràcies, Miren!

 

Correu electrònic