A- A A+

Logo web

Noves propostes de voluntariat grup ATRA

Mida de lletra:

Vols ser voluntari en un centre de dia per al tractament de les drogodependències?
Ens fa falta una persona amb coneixements de ioga, reeducació postural, tècniques de relaxació... per a organitzar una activitat amb els usuaris. Es tractaria d´un parell d´hores un matí a la setmana, i l´espai és al Prat de Llobregat.
Si t´animes a provar-ho, contacta amb Carme Zapater (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).


Les Residències per a persones amb problemes de Salut Mental també necessiten Voluntaris! Per fer tallers de cuina, de costura, de planxa... Per a activitats formatives com la informàtica, cursos d´escriptura, lectura... Per a activitats d´oci...
Si disposeu de poques hores o de moltes, ja trobarem la manera de trobar l´activitat més adient per a vosaltres!  El Centre és a Vilanova i la Geltrú.
Els interessats podeu contactar amb Carme Zapater (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).


Ets un manetes, se´t dóna bé el bricolatge i estàs buscant algun tipus de voluntariat?
A la comunitat terapèutica La Coma (Monistrol de Montserrat) ens aniries molt bé. Es tractaria de fer una activitat (2 o 3 hores un matí a la setmana) totalment pràctica amb un grup d´usuaris que estan en procés de rehabilitació, i l´adquisició d´aquestes habilitats és important per al seu procés de reinserció.
Si t´animes, contacta amb Carme Zapater (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).  

Correu electrònic