A- A A+

Logo web

Programa Lecxit, lectura per a l’èxit escolar

Mida de lletra:

Aquest programa està promogut  per la Fundació la Caixa, la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Té per objectiu millorar la comprensió lectora dels infants. La finalitat és llegir conjuntament amb alumnes de Primària en horari extraescolar. Així els infants incrementen les seves capacitats de comprensió lectora i milloren en totes les matèries. El voluntari/a contribueix a la creació d’un espai d’entreteniment, confiança i compromís educatiu conjuntament amb l’infant.

Aquesta demanda va adreçada a qualsevol soci de Rella amb ganes de fer-se corresponsable de l’educació de l’infant. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

Quina dedicació demana el projecte:

-       El voluntariat es fa qualsevol dia de dilluns a divendres  a partir de la 17h.

-       Cada infant té dues sessions de lectura a la setmana. La dedicació del voluntari pot ser d’una o dues tardes setmanals.

Dins d’aquest programa també es demana la col·laboració de jubilats de Rella que vulguin donar suport i assessorament a les persones que estan en les escoles coordinant el reforç de la lectura. Aquest suport es concreta en:

-       Aportació de recursos didàctics per a la millora de la comprensió lectora

-       Aportació de recursos personals per a la relació amb l’infant

-       Cerca de materials per a les sessions de lectura

Si esteu interessats a col·laborar en aquest projecte i per concretar la vostra dedicació poseu-vos en contacte amb:

Hermínia Villà   adreça correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Correu electrònic