A- A A+

Logo web

Música Esperança Badalona

Mida de lletra:
Donem difusió a aquesta petició. Si us interessa, us poseu en contacte directament amb l'entitat, però us demanem que ho feu saber a la coordinadora actual del Grup de Voluntariat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
La nostra és una organització de docents i amics de la música que des de fa més de 4 anys estem treballant a l´escola pública Llibertat de Badalona.
La nostra feina és apropar l´ensenyament musical a nens i nenes sense recursos del barri i de l´escola. Estem covençuts de que ni la música ni altres expressions de l´art han de ser privatives d´aquelles persones que disposen de diners.
És per això que a l´escola Llibertat, al barri de Sant Crist, hem fet tallers de flauta, guitarra, piano, trompeta, violí, creació d´instruments musicals per a nens i pares que mai havien pogut accedir a un instrument.
Tota la nostra feina és voluntària i no tenim cap subsidi de cap govern, ni partit polític o qualsevol altra organització.
Aquest any, volem créixer i tenir amb nosaltres més companys i companyes que vulguin sumar-se al nostre projecte.
És per això que ens posem en contacte amb vosaltres per a demanar-vos si mitjançant la vostra associació, podeu donar-nos a conéixer entre gent que hi pugui col·laborar.
Actualment tenim els següents instruments sense docents: violí, viola, cello, clarinet, trompeta, trombó i percussió. Fins ara hem pogut oferir Cant Coral tant per a adults com per nens, però ens hem quedat sense professor. 
No és precis tenir una gran formació acadèmica per fer classes, només ganes de participar-hi.
 
Agraint per endavant la vostra atenció, rebeu una cordial salutació.

 

Christian Grecco

Música Esperança Badalona
Blog: musicaesperanzabdn.blogspot.com.es
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Correu electrònic