A- A A+

Logo web

Espai de deures del Secretariat d'entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta

Mida de lletra:

Donem difusió a aquesta petició. Si us interessa, us poseu en contacte directament amb l'entitat, però us demanem que ho feu saber a la coordinadora actual del Grup de Voluntariat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

Em poso en contacte amb la vostra associació des del projecte Espai de deures per tal de fer-vos arribar una crida de voluntariat per col·laborar amb els grups de reforç que duem a terme als barris de Sants amb alumnat de primària i de secundària. Adjunto la informació:

 

Crida de voluntariat

L’Espai de deures és un projecte impulsat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc. És un recurs educatiu de caràcter preventiu al servei dels centres de primària i secundària que té la finalitat millorar l’aprenentatge, les actituds i la motivació de l’alumnat amb dificultats. 

Informació del perfil

Es cerquen persones amb experiència en el camp de l’educació o del treball amb infants i adolescents, amb ganes de donar-los un cop de mà, ajudar-los al moment de fer els deures i d’estudiar.

Requisits

Es farà una entrevista prèvia, s’oferirà formació i assessorament per poder dur a terme el suport educatiu. 

Paper de la persona voluntària

La persona voluntària acompanyarà un grup de 10 alumnes al moment de fer els deures i d’estudiar amb el suport d’una monitora responsable del grup. 

Les tasques que durà a terme són:

-          Donar suport a l’alumnat, resolent dubtes i ajudant-lo a fer els deures, a planificar-se i a estudiar.

-          Tancament de cada sessió amb una trobada de 10 minuts amb l’equip per avaluar la sessió.

-          Assistència a una reunió trimestral per avaluar dinàmiques, metodologies, l’aprenentatge/comportament de l’alumnat i fer propostes de millora.

Temps de dedicació

Una o dues tardes a la setmana durant 1:30 h

Contacte:

Núria Esterri

Sants, 79 | 08014 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 93 291 89 42

Correu electrònic