A- A A+

Logo web

Trobada Jubis abril 2013

Mida de lletra:

1ª TROBADA DE MESTRES I PROFESSORS JUBILATS DE L’ALT PENEDÈS

                                                                 Vilafranca 25 d’abril de 2013

En un ambient distès, al cafè de l’hotel Pere III, ens hem trobat una desena de mestres i professors jubilats de l’Alt Penedès. El motiu de la trobada ha estat l’interès d’alguns de nosaltres a conèixer “RELLA”, l’Associació d’ensenyants jubilats.

Ens ho ha explicat l’Albert Solà, membre de la Junta de Rella.

Molt breument ens han fet saber els objectius de l’Associació que es podrien resumir en l’acolliment dels mestres jubilats, les trobades entre persones amb semblants interessos, col·laborar amb el món educatiu, organitzar activitats diverses...

Rella encara està buscant un model organitzatiu. Fins ara, on més ha crescut és a Barcelona i rodalies. A comarques sempre és més dificultós, tot i que en molts llocs han començat també a organitzar-se.

Quant a les activitats n’hi ha de lúdiques, com les sortides, visites d’interès, conferències... Els diferents grups dins de Rella proposen altres activitats: els debats pedagògics, els grups de voluntariat, les trobades amb diferents col·lectius.

El Grup de Mestres del Penedès ens ha ofert el seu suport per a organitzar alguna trobada o alguna altra activitat que pugui sorgir d’aquest primer contacte. Acceptem aquest suport i l’agraïm. De moment, ens enviarem la informació del actes que organitzi Rella i quan ho hàgim parlat una mica més, farem una altra trobada, ampliant si fos possible el nombre de persones interessades.

Per saber-ne més us podeu adreçar al web: www.rella.pangea.org  i també al correu electrònic d’aquesta Associació:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Vilafranca del Penedès, 25 d’abril de 2013

Correu electrònic