A- A A+

Logo web

Associació Educativa Integral del Raval

Mida de lletra:

Donem difusió a aquesta petició. Si us interessa, us poseu en contacte directament amb l'entitat, però us demanem que ho feu saber a la coordinadora actual del Grup de Voluntariat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


 

Associació Educativa Integral del Raval

Sóc la Carme Bohera, mestra jubilada.Treballo com a voluntària dues tardes a la setmana a l'Associació Educativa Integral del Raval, a l'espai que en diem Aula Oberta. És un espai on vénen joves que viuen al Raval des de 3r d'ESO fins a 2n de Batxillerat a fer els deures, fer treballs i preparar examens de l'institut. En aquest espai els joves poden venir de dilluns a dijous de 17 a 20h.

 

Els adults que els ajudem som un parell de persones que hi treballen i mestres i profes d'institut jubilats, i algun estudiant. Intentem fer grups de treball i a la vegada donar-los una atenció personalitzada.

 

En aquest moment tenim un "forat" en l'àrea d'anglès. Necessitaríem un/una profe d'anglès que vingués els dilluns, de 17 a 20

Val a dir que l'ambient és molt agradable en l'àmbit dels educadors. Els joves no són complicats, és un centre on hi vénen voluntàriament. L'únic és que són de moltes ètnies diferents, alguns d'ells amb dificultats per entendre el català o el castellà.

 

No cal dir que si hi ha alguna persona que no domina l'anglès però que té ganes de venir a col·laborar serà molt ben rebuda. El centre també té un espai de mitjans i petits, en un altre local i en la mateixa franja horària

La web és en construcció, però en aquesta pàgina podeu veure-hi una mica el perfil

http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/fitxa_associacio_educativa_integral_del_raval_365.html

Correu electrònic