A- A A+

Logo web

Vallbona de les Monges. Jubis

Mida de lletra:

El passat 23 d'octubre, vam anar a Vallbona de les Monges i Guimerà, en una visita organitzada pels Jubis.

 

Un punt comú en totes les activitats, el constitueix la bona sintonia entre totes les persones. Tot és molt fàcil: la conversa, el posar-se d'acord per fer una cosa o un altre, ... Això fa que el dia transcorri de forma plaent, relaxada i al mateix temps amb molt interés per tot el que es veu i s'explica.

 

Al matí, un grup va sortir des de Vilafranca i d'altres des de Barcelona, per confluir a Vallbona de les Monges on teniem reservada una visita al Monastir.

Ens va acompanyar un guia local que en va introduir primer en l'història del Monestir i del poble, per passar tot seguit a visitar el claustre i l'esglèsia del Monestir. Més que fer ara una explicació, us deixem l'enllaç al web de Vallbona per poder aprofundir en tots els aspectes d'interés. 

 

 

Un cop finalitzada la visita, vam anar a dinar a Guimerà. Allí vam tenir una sorpresa al rebre a l'hora dels postres al mestre de Verdú, Joan Luís Tous. Es va presentar amb un munt de documentació sobre el territori de manera que al acabar la seva explicació, vam pensar que valia la pena organitzar un altre sortida per veure Verdú i Guimerà més a fons. 

Per acabar d'arrodonir el dia, a la tarda vam visitar la Cooperativa L'Olivera de Vallbona, on vam seguir l'explicació sobre el projecte social d'integració de persones amb discapacitat psíquica i en situacions socials més desfavorides. 

 

 

 

Correu electrònic