A- A A+

Logo web

Visita a CosmoCaixa

Mida de lletra:

El dia 26 un grup de 29 persones de Rella varem fer una visita a CosmoCaixa acompanyats d’en Joan Conchello antic mestre i monitor de tallers del museu.

 

La visita pretenia una informació més detallada del què ens ofereix aquest espai i com esta pensat i dissenyat per tal de poder ubicar-nos i entendre’l millor.

Com sempre cada cop que vaig aquest lloc em queden un munt de preguntes i dubtes que en fam sentir el poc que se de tot plegat, i com sempre vaig marxar i segurament com a molts/es pensant que és un lloc a on si ha de tornar moltes vegades per anar  poquet a poquet assaborint  totes les seves possibilitats.

 

Per mi un cop més va resultar molt interessant compartir aquesta visita amb companys/es que per la seva professió i estudis sabien moltes coses diferents i així tot el recorregut es va enriquir del saber de les diferents persones en que el fèiem.

 

Un cop més la presència de tants companys i companyes, ens dóna ànims per anar buscant activitats i racons per poder descobrir-los  o redescobrir-los junts.

Correu electrònic