A- A A+

Logo web

Contactem amb el País!

Mida de lletra:

Un dels reptes que tenim a RELLA és l'establiment de contactes i col·laboracions amb els diferents grups d'associats i associades que es vagin creant en tot el territori català, tot salvant les distàncies geogràfiques.

 

Durant tots aquests cursos d'inici de la nostra activitat hem anat constatant que al voltant de l'Educació s'han anat organitzant diferents persones i entitats, una de les quals som nosaltres.

 

 

 

Les persones que col·laboren en la millora de l'Educació del nostre País s'organitzen de maneres molt diferents: des de les que actuen individualment (normalment en el centre on treballaven abans de la jubilació) fins a d'altres que han constituït una entitat o bé s'han integrat en alguna ja existent. També n'hi ha d'altres que tot i actuar plegades no disposen de cap mena d'organisme a través del qual coordinar-se.

 

I és voluntat nostra, de RELLA, connectar amb totes elles per col·laborar-hi o bé per oferir-los la possibilitat de vincular-se a la nostra associació.

 

En aquest sentit, des de la Vicepresidència hem entrat en contacte amb dos grups. Un d'ells és el format per persones de Granollers que s'han adherit com a socis i sòcies a RELLA i treballen en l'àmbit educatiu des del Casal del Mestre d'aquesta ciutat. La coordinació amb aquest grup no presenta cap dificultat: la proximitat amb Barcelona possibilita que una persona pugui fer d'enllaç assistint a les reunions mensuals de la Junta Directiva.

 

L'altre grup és la Fundació Pallach, amb seu a Palafrugell. La situació aquí és completament diferent perquè ells ja estan organitzats. En la reunió que hem mantingut hem intercanviat informació, experiències de treball i propostes i hem adquirit el compromís de mantenir-nos mútuament informats. Si estàs interessat a saber res d'aquesta fundació pots entrar al seu web: www.fundaciopallach.cat.

 

Res més, ara per ara. Seguirem entrant en contacte amb tots els grups i persones dels quals tenim constància per veure en què podem col·laborar.

 

Albert Solà, Vicepresident

Correu electrònic