A- A A+

Logo web

Primera trobada de RELLA amb els jubilats i jubilades de L'Hospitalet

Mida de lletra:

casalet-jpg 

 

A partir d'una convocatòria que va fer el Casalet de L'Hospitalet a tots els ensenyants jubilats d'enguany i d'anys anteriors, hem fet una trobada informativa sobre la nostra Associació. Hi han assistit una trentena de persones.

 

Els hem fet una breu descripció de la curta història de RELLA i els hem proposat les dues alternatives de què disposen:

 

  1. Com que hi ha una part d'aquests jubilats i jubilades que ja pertanyen al Casalet i volen continuar formant-ne part, els hem explicat la possibilitat que durant les jornades de juny a Palafrugell que estem dissenyant puguem entre tots i totes determinar quines són les possibles bases de col·laboració entre aquestes dues associacions i, per descomptat, amb totes les altres que hi participin. La possibilitat que s'ha apuntat és la del reconeixement de qualsevol membre d'una de les dues associacions com a soci de ple dret de l'altra, tret d'aspectes específics com són els dret de vot i de ser elegit.
  2. L'altra possibilitat és que qui vulgui pugui ser soci de ple dret de RELLA (a més de ser-ho del Casalet, si és el cas).

  

Durant la sessió hi ha hagut vàries intervencions amb preguntes i propostes sobre què creien que es podia oferir a través de la nostra associació. Posem dos exemples.

Una apuntava cap a buscar informació concreta d’aspectes que ens afecten com a jubilats. Una altra deia que hauríem de trobar més massa crítica per poder fer sentir la nostra veu en quan a temes de política educativa.

I hem convingut que encara hem de treballar més per arribar a aquest 'valor afegit' que ens pugui singularitzar en relació a altres institucions i associacions. Vàries persones s'han interessat per les actuacions de voluntariat i hi ha hagut vàries demandes d'alta com a socis i sòcies de RELLA. A tots ells i elles, la nostra benvinguda més cordial!

 

Un cop acabada la reunió els responsables del Casalet han explicat que hi ha la possibilitat de reclamar per la diferencia de percentatge entre el que ens han “actualitzar” la pensió per l’any 2013 i el que diu la Llei, que ho relaciona amb l’IPC. S’han repartit uns impresos i s’ha quedat amb un dia i hora per presentar la demanda col·lectivament a l’oficina corresponent. 

Acabada la trobada informativa, hem visitat L'Harmonia Espai d'Art, els safaretjos antics i finalment hem dinat plegats.

 

Algunes veus han coincidit a considerar molt positivament el fet d'acabar una reunió amb un dinar conjunt dels assistents. Cal tenir-ho en compte!

 

Us deixem la notícia tal com la van recollir els companys i companyes del Casalet o com va ser recollida als informatius de la Televisió d'Hospitalet

 

 

 

 

 

 

Correu electrònic