A- A A+

Logo web

Teatre: El curiós incident del gos a mitjanit

Mida de lletra:

Estrenem una nova activitat: Anem al teatre.

El grup d’activitats us  proposem anar al Teatre Lliure de Gràcia el 28 d’abril  a veure l’obra “El curiós incident del gos a mitjanit”,  a partir de la novel·la de Mark Haddon, adaptada per Simon Stephen i dirigida per Julio Manrique. El protagonista ,  Christopher Boone,  és un noi extraordinari de 15 anys extremadament intel·ligent  i alhora  un noi diferent..
En Christopher Boone, com un petit Sherlock Holmes, s’entestarà a resoldre el misteriós assassinat d’en Wellington, el gos dels seus veïns.

 

teatre.png

 

“És una història què , escrita des del cor, arriba directament al cor” diu Julio Manrique

Lloc: Teatre Lliure de Gràcia, Carrer Montseny 47

Metro Línia 3, Fontana

  DIA :  dimarts 28 d’abril

  Hora: 20.15

Preu de l’entrada: socis 22€, no socis 26€

Preu ressopó : Pica-pica 10€,  sopar 20€

Nombre de places:  20

Termini d’inscripció: 26 de març


A la sortida farem un ressopó tertúlia en el restaurant del  mateix teatre pels que vulguin compartir les seves opinions.  El nostre company de Rella Rafa Usero,  actor i director de teatre amateur, coordinarà la tertúlia.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  El socis tindran prioritat en l’adjudicació de places. Un cop tancat el termini d’inscripció rebreu una comunicació de Rella indicant si heu estat acceptats o no, i les instruccions referents a com heu d’ingressar anticipadament el preu de l’ entrada.

 

Recomanem llegir la novel·la abans d’anar al teatre.

Correu electrònic