A- A A+

Logo web

Resum de l'assemblea extraordinària del 26 de novembre

Mida de lletra:

El passat dijous 26 de novembre es varen presentar i votar, en assemblea extraordinària, les esmenes que els socis i sòcies havien anat proposant a partir de l'assemblea del mes de març, amb l'objectiu de renovar i millorar els punts 2 i 6 dels estatuts de la nostra Associació. 

El punt 2 fa referència als objectius fundacionals i el punt 6 als drets i deures tant dels socis honoraris i numeraris com de les persones jurídiques que en formen part.

També es va presentar i votar el primer punt del RRI que fa referència al procés electoral dels membres de la Junta Directiva de l'Associació. 

 

La necessitat d'esmenar i alhora millorar els principis bàsics de Rella és conseqüència del procés que durant aquest 5 anys de funcionament hem fet entre tots i totes. Les vivències, situacions, converses que s'han esdevingut en aquest període de temps ens han fet revisar el nostre funcionament i buscar maneres més ajustades a les demandes i necessitats dels socis. Aquesta reflexió ens ha portat, doncs, a plantejar a l'assemblea els canvis que finalment es varen votar el dijous. 

Encara que la temàtica d'aquesta assemblea hagi pogut semblar un xic burocràtica si la comparem amb d'altres temes debatuts anteriorment com propostes d'activitats, creació de nous grups de treball, discussions de temes educatius, ...ens ha semblat molt  important i necessari compartir entre tots i totes aquests aspectes que si bé de vegades ens vénen una mica grans són necessaris per crear unes bases entenedores i  cada cop més sòlides que ens permetin continuar treballant amb més seguretat i coneixement de causa.

 

Un fet important que ens ha mogut a plantejar-nos aquests continguts ha estat la renovació de la Junta Directiva que s'iniciarà a començaments d'any. 

Els membres de la Junta actual estem contents de compartir amb tots vosaltres aquestes propostes de canvi per tot el que això significa: l'associació és dinàmica, és a dir, es promouen canvis per millorar, i aquestes millores les decidim i compartim entre tots. Entenem que aquesta és la línia que cal seguir per mantenir viva la nostra associació i fer-la atractiva a d'altres mestres que s'hi vulguin apuntar.

Un cop incorporades les esmenes, es penjaran els estatuts i el RRI  a la web per tal que tothom ho pugui llegir i consultar.

 

Vàrem acabar la trobada amb un concert molt agradable i interessant a càrrec del grup de flautes dolces Glosa. Aquest grup el formen quatre mestres de música jubilades que continuen transmeten amb il·lusió la música tant o més que quan estaven a l'escola. Nosaltres en vàrem gaudir com ben segur ho varen fer els seus alumnes!

 

Un retalló de música

 

Hermínia Villà, vocal en funcions de la Junta Directiva actual

 

 

 

Correu electrònic