A- A A+

Logo web

Trobada amb els ensenyants jubilats aquest curs. 21 gener 2016

Mida de lletra:

D'una banda, elles i ells que estan interessats a conèixer què és Rella, què els pot oferir, què hi poden fer, quines raons poden moure'ls a vincular-s'hi.

De l'altra, uns quants de nosaltres que els hem rebut i explicat el perquè de la nostra associació, quines finalitats perseguim, què oferim i què esperem de la seva col·laboració.

 

Al meu parer, tot i ser una reunió que no ha comptat amb una nombrosa assistència, ha estat una trobada amb persones que ens han demostrat que tenen unes inquietuds i unes ganes d'allò tan general que en diem 'fer coses'.

Això ha comportat una dinàmica d'intervencions que ha anat superant l'ordre que teníem previst i la reunió s'ha convertit en un diàleg a diferents bandes que ha anat fent sortir tot un seguit de preguntes i de propostes a dur a terme, tant diferents entre elles com la de muntar un grup de teatre, un club d'escacs o una coral de gospel.

 

Entre les preguntes que ens han formulat n'hi ha hagut una que he trobat especialment diferent. Es referia a quina estructura tenia Rella.

Quan els hem informat que era una associació legalitzada que compta amb estatuts, junta i organització del cobrament dels rebuts s'han expressat en el sentit que els estàvem oferint una 'cosa treballada'.

Això m'ha fet pensar que de vegades hem tingut la debilitat de fer consideracions de si val o no la pena tants estatuts, tantes formalitats administratives. Ves per on, ho han trobat un dels punts forts de Rella!

No sé encara quantes altes de sòcies i socis es materialitzaran. Benvingudes i benvinguts seran però, vagi com vagi, la bona estona passada ja no ens la pot prendre ningú.

 

Una abraçada!

Albert Solà

 

 

 

Correu electrònic