A- A A+

Logo web

Programa Èxit del Consorci d’Educació de Barcelona

Mida de lletra:

L’objectiu d’aquest programa és el d’implantar mesures que afavoreixin l’èxit escolar per a tothom. Està obert a tots els centres públics de la ciutat que hi estiguin interessats i treballa en dos nivells: d’una banda, s’ofereix reforç escolar a l’alumnat de 5è i 6è de primària i al de 1r i 2n d’ESO, de manera que es dóna continuïtat al pas de l’etapa de primària a secundària . D’altra banda, s’ofereixen alternatives per a la diversificació curricular als grups d’alumnes que tenen més dificultats, tenint en compte els recursos del municipi. Les activitats del primer nivell, el que està adreçat als alumnes d’últim cicle de primària i primer de secundària, les porten a terme monitores i monitors anomenats amigues i amics grans que són ex-alumnes dels IES on es desenvolupen les activitats de reforç.

La col·laboració dels voluntaris de Rella està centrada a assessorar els amics i amigues grans en les diferents necessitats i dificultats que es plantegen tant a nivell de currículum com també de convivència.

Si esteu interessats a col·laborar en aquest projecte i per concretar la vostra dedicació poseu-vos en contacte amb:

Hermínia Villà   adreça correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Correu electrònic