A- A A+

Logo web

Sortida a Sant Jeroni de la Murtra

Mida de lletra:

El Grup d’Activitats us proposem una visita al monestir de Sant Jeroni de La Murtra a Badalona. Fundat al segle XV, aquesta magnífica obra del gòtic català serveix de marc per entendre el feudalisme i el poder de l’església durant les edats mitjana i moderna.. La visita a aquest monestir de l’orde jerònima ens aproparà a la vida monàstica i a la societat feudal així com a l’estil gòtic, tot a través d’un recorregut pels espais més significatius de l’edifici: el sistema defensiu, el refetor, la cuina, l’església i el claustre, on trobarem els retrats dels reis Joan II, els Reis Catòlics, Carles I i Colom, personalitats que van visitar l’edifici. La importància artística va fer que, l’any 1975, el claustre fos declarat Monument Històric artístic d’Interès Nacional.

La Núria Boixaderas, sòcia de Rella i filla de Badalona, ens guiarà fins el monestir i ens parlarà d’aquests indret.

 

Dia: Dijous 26 de maig

Lloc i hora de trobada : Carrer Mossèn Camil Rosell al davant de l’església a les 10.30.

Mitjà de transport: Metro Línea 9 estació Església Major (es pot anar a l'estació de La Sagrera i allà agafar la línia 9 color carbassa direcció Badalona )   i  pujada a peu (aproximadament 30 minuts)

 

Durada de la visita: 2 hores aproximadament

 

Nombre de places : 30

Preu : Socis €3.20/No socis €3.80. El preu inclou la  visita guiada al monestir.

 

Termini d’inscripció : Divendres 20 de maig

 

Observacions: cal portar calçat comode ja que caminarem una mitja hora d’anada i de tornada.

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció i fer el pagament  de la visita. 

Correu electrònic