A- A A+

Logo web

Cloenda Club de Lectura 2015-2016

Mida de lletra:

La passada setmana vàrem fer la sessió de cloenda del Club de Lectura d’enguany.

 

Ens hem trobat vuit vegades al llarg del curs. La primera sessió del mes de setembre per comentar les lectures de l’estiu i en les restants sessions,  les  obres que hem llegit han estat: “La historia de l’amor” de Nicole Krauss; “El carreró dels miraclesde Naguib  Mahfuz; “El lector del tren de les 6:27 h” de Jean-Paul Didierlaurent; “El beso y otros cuentos” d’Anton Chejov; “Històries de soldats”  d’Ambrose Bierce”; “El Astillero” de Juan Carlos Onetti  i “Contes” de Katherine Mansfield.

Lectures variades quan a temàtica i autor, tres d’elles suggerides i assessorades per en Mario Catelli.

En la sessió de cloenda a més de comentar els magnífics contes de la Katherine Mansfield vam valorar com havia anat la marxa del curs i en general la valoració va ser molt bona;  destacarem un cop més que el comentari compartit enriqueix la mirada particular de cadascú de nosaltres i que en molts casos hem descobert autors desconeguts que en altres circumstàncies no hauríem llegit.

Vàrem acordar el calendari per al proper curs i també que li proposaríem a en Mario Catelli la continuació del seu assessorament; per acabar algunes de les assistents van suggerir interessants lectures per l’estiu.

 

Alicia Plana

Coordinadora del Club de Lectura

Correu electrònic