A- A A+

Logo web

Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Innovació educativa, territori i equitat

Mida de lletra:

Benvolgut, benvolguda,

El proper dia 30 de novembre celebrarem el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La ciutat de Barcelona vol commemorar aquesta data amb l’organització d’unes jornades que sota el títol genèric de “Innovació educativa, territori i equitat” aportin reflexió i debat sobre el paper de la ciutat en la innovació educativa i en el què aquesta pot aportar en el treball amb la comunitat i en la garantia universal del dret a l’educació i a l’accés a tots els recursos educatius.

Fa uns dies vam celebrar el centenari de la creació de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament que va possibilitar una revolució pedagògica a la nostra ciutat, i més tard al nostre País. Ara us proposem un espai per reflexionar sobre com els projectes d’innovació educativa poden ser  instruments imprescindibles per garantir l’equitat educativa, més enllà de quina institució els promogui o de quin sigui l’agent que els implementi. I en aquest marc el concepte de Ciutat Educadora és clau. Per això aquestes jornades les hem organitzat conjuntament des del Departament de Ciutat Educadora i l’Institut d’Educació de Barcelona.

Us animo a participar en aquestes jornades i en la construcció conjunta d’una ciutat socialment cohesionada on el dret a l’educació per a tothom sigui un objectiu compartit.

Juntament amb aquesta carta et faig arribar el programa, en què trobaràs tota la informació sobre les jornades. Tanmateix, podeu fer la vostra inscripció clicant aquí.

Espero poder-vos saludar el proper dia 30 de novembre. Mentrestant, rep una salutació cordial.

Miquel Àngel Essomba

Comissionat d’Educació i Universitats

 

Correu electrònic