A- A A+

Logo web

Taula rodona entorn a la LOMCE

Mida de lletra:

 

Al llarg de tot el curs 2012-2013, i de forma especial els darrers mesos, ha sigut notícia i motiu de protestes reiterades l'avantprojecte de Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), publicat el setembre del 2012. Pel seu planteig ideològic general respecte al model d’Escola Pública i pel possible desmantellament de la Immersió en català en el sistema educatiu del nostre país.

 

Logo del grup de DebatsEl Grup de Debats de RELLA, ha treballat el tema de cara a poder fer una presentació acurada d'aquest avantprojecte. Donada la importància del mateix, s'ha decidit fer una taula rodona el proper dia 12 de juny al matí, on diferents persones exposaran la seva perspectiva que ajudarà al debat posterior. 

 

En els propers dies es donaran els detalls del lloc, l'hora i els participants en la mesa.

De moment, us recomanem que reserveu aquell dia en la vostra agenda, ja que promet ser una activitat interessant i enriquidora per a tothom.

Com esperem un alt nivell de participació, us adjuntem l'enllaç a l'Avantprojecte de la LOMCE, perquè amb temps, el pogueu llegir i preparar les vostres aportacions.

 

Us esperem !!!

 

Correu electrònic