A- A A+

Logo web

Coneguem Barcelona: l’’arquitectura del ferro

Mida de lletra:

El grup d’activitats us proposem una activitat dividida en dues parts complementàries que es faran el dimarts 21 de febrer  al matí i que estan relacionades amb  la història i arquitectura de Barcelona.

Arquitectura de ferro 

  1. Conferència-col·loqui “L’arquitectura del ferro: un nou concepte de construcció” a càrrec de Ramon Bas Avellà, arquitecte , professor d’Arts Plàstiques i Disseny à l’Escola Llotja de Barcelona i company associat de Rella. També col·labora amb el Museu d’Història de Catalunya.  És una xerrada de divulgació dels fets que van propiciar aquesta nova tecnologia en la construcció d’edificis.
  2. Visita guiada per Barcelona  a càrrec de David González, historiador i membre de HISCAT. Es visitaran els següents espais: Arc de triomf i Passeig de Lluís Companys, Parc de la Ciutadella, Estació de França, Mercat del  Born, Llotja. 

DIA :  Dimarts 21 a les 9.30 del matí i a les 12

  1. Conferència (activitat didàctica) La Arquitectura del ferro: un nou concepte de construcció a càrrec de Ramon Bas Avellà

Lloc de trobada: CRP Ciutat Vella, Placeta del Pi 2, Barcelona , a les 9.30

  1. Visita guiada per Arc de Triomf , Parc de la Ciutadella i  Estació de França a càrrec de David Gonzalez.

Lloc de trobada: Arc de Triomf a les 12.  Durada de l’activitat 2 hores.

Preu: socis €8 , no socis €9.60

Nombre de places 25.

Termini d’inscripció dijous 16 febrer

Observacions: s’aconsella portar calçat còmode.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  Les places s’assignaran per ordre d’inscripció..  

Correu electrònic