A- A A+

Logo web

Sortida a Sitges. Jubis Penedès. 14 de febrer de 2017

Mida de lletra:

Aquesta sortida a Sitges tenia com a finalitat la visita al Museu Maricel per tal de gaudir de l’obra del pintor Ramon Casas. Hi hem participat 33 persones

Aquest any es celebra el 150è aniversari de naixement del pintor i aquesta exposició ens ha ofert una oportunitat magnífica per retrobar-nos amb l’obra d’aquest autor .

El títol de l’exposició “La modernitat anhelada” fa referència a la predilecció de l’autor per a les formes de vida modernes per l’època, a cavall entre els segles XIX i XX.

Al costat de les pintures sobre el món bohemi, els cafès, cabarets i les pintures de multituds, amb voluntat de servir de crònica social, destaquen les pintures de dones.

Casas va convertir la imatge femenina en un motiu artístic habitual. A la seva obra predomina el perfil d’una dona sofisticada, refinada i elegant. Una dona emancipada i activa que practica la lectura i l’esport.

Després de la visita al Museu hem anat a dinar al “Rincon de Pepe” on hem dinat molt bé gaudint de la companyonia de la gent de RELLA i dels JUBIS.

També volem destacar el temps magnífic que hem tingut. Un dia assolellat i una mar esvalotada que hem pogut admirar des dels finestrals del Cau Ferrat.

 

 

Correu electrònic