A- A A+

Logo web

Viatge a Atapuerca i Burgos

Mida de lletra:


13,14,15 de juny de 2017

Des del grup d’Activitats us proposem un viatge a Burgos i al jaciment arqueològic d’Atapuerca.
La Sierra de Atapuerca amaga les restes humanes més nombroses i antigues d’Europa. El Museu de l’Evolució Humana ens explica com la Humanitat s’ha anat transformant durant un milió d’anys. D’altra banda la ciutat de Burgos és acollidora i la seva catedral una joia del gòtic.

 Atapuerca 2017

En l’organització del viatge participa l’agència de Badalona El Mondo Travel.
Farem el viatge d’anada i tornada en autocar. L’allotjament està previst a l’Hotel Palacio de los Blasones en règim de mitja pensió.

Dimarts 13 de juny. Sortida des de Barcelona. Viatge a Burgos. Visita guiada de la catedral i del centre històric de la ciutat. Sopar a l’hotel.
Dimecres 14 de juny. Al matí després d’esmorzar, visita guiada al museu de l’Evolució Humana . Visita guiada al jaciment d’Atapuerca a la tarda. Sopar a l’hotel.
Dijous 15 de juny. Esmorzar i visita guiada a la Cartuja de Miraflores. Viatge de tornada a Barcelona.

El preu depèn del nombre de persones inscrites i de si ens allotgem en habitació individual o doble. Inclou: autocar, guia, entrades, hotel mitja pensió, assegurança bàsica de viatge. No inclou: les begudes dels sopars.

En cas de ser 40-45 persones: 

Soci/a de Rella Acompanyant
Habitació individual 311€ 374€
Habitació doble 280€ 336€

Podem ser més participants (fins a 60) i el preu quedarà ajustat a la demanda.

Tothom que vulgui fer el viatge ha de:
1) Entrar a RELLA i omplir el formulari d’inscripció tot indicant nom, condició de soci/a, i si us voleu allotjar en habitació doble/triple o individual. 

2) Fer una paga i senyal de 100€. Termini: del 18 d'abril  al 15 de maig

Titular del compte: EL MONDO TRAVEL (Orquídea Tours, S.L.)
Entitat bancària: CaixaBanc
IBAN ES43 2100 3190 0822 0012 0981
C.C.C.: 2100-3190-08-2200120981
SWIFT: CAIXESBBXXX
És molt important que després de fer l’ingrés s’enviï un comprovant per email tot indicant el nom de les persones per qui es fa el pagament  i si es vol una habitació individual o doble.
Adreçar el correu a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon oficina: +34 93 383 95 85

 Terminis d’inscripció
 Pagament  de la paga i senyal: Finalitzat 
 Pagament de la resta del viatge del 15 al 31 de maig

Aquesta activitat esta oberta a socis i acompanyants. En cas de haver més de 60 sol·licituds es prioritzaran les sol·licituds dels socis i s’acceptaran les sol·licituds dels acompanyants per ordre d’inscripció, quedant en llista d’espera aquells que no hagin estat acceptats . En aquests cas és tornarà la paga i senyal a les persones que quedin excloses.

Un cop feta la paga i senyal rebreu la confirmació  que heu estat acceptats i més instruccions respecte al pagament del total de l’import. El termini per pagar la totalitat del viatge finalitzarà el 31 de maig. 


Correu electrònic