A- A A+

Logo web

VI edició de la Universitat Sènior Curs 2017-2018

Mida de lletra:

Activitat desenvolupada a través del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

Oferim la possibilitat de gaudir del coneixement des d’una perspectiva cultural de nivell universitari. La docència és a càrrec d’experts en cadascun dels àmbits

Aquesta activitat que ofereix el Col·legi en la seva sisena edició va adreçada a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, majors de 55 anys.

Es podrà optar a participar en un o més cursos. S’impartiran dues hores per setmana al llarg de tot el curs acadèmic, d’octubre a maig.

Cadascun dels cursos, tot i estar concebut com una unitat independent, està pensat i programat per tenir  continuitat al llarg de 4 anys. Els continguts es desenvoluparan amb el propòsit d’oferir una visió completa de cada temàtica al llarg de tot el període.

Cada curs té una durada de 50 hores.

Paral·lelament es duran a terme sortides i activitats culturals complementàries i cursos de curta durada sobre temes d’actualitat (no inclosos en el preu) que s’anunciaran oportunament.

El preu per curs és de 210 euros per als nostres col·legiats i per a membres d'altres col·legis professionals.

Si algú es matricula a més de dos cursos, s'aplica un 20% de descompte a partir del tercer curs.

Si no es té la condició de col·legiat, el preu del curs és de 270 euros. En aquest cas s’haurà d’acreditar la titulació universitària corresponent.

Lloc de realització: Col·legi de Llicenciats. Rambla de Catalunya, 8 Barcelona

Per a més informació, accedir directament al web del CDL

 

 

Correu electrònic