A- A A+

Logo web

Comunicat als soci@s

Mida de lletra:

A tots els socis i sòcies de RELLA

Totes i tots nosaltres, pel fet de ser persones jubilades, tenim edat per haver conegut durant la nostra infantesa i joventut el règim franquista i la seva mancança de llibertat.

Totes i tots nosaltres, pel fet de ser persones jubilades, tenim edat per haver participat en la lluita pacífica contra aquest règim que ens tenia sota el seu jou i les seves fletxes, tot  que aquestes protestes estiguessin fora de les seves lleis.

Totes i tots nosaltres, pel fet de ser persones jubilades, tenim edat per haver vist en època democràtica com el post-franquisme irrompia amb tricorni i metralleta en el Congrés dels Diputats per intentar parar el procés de democratització de l’estat.

Sabem que RELLA pot tenir sòcies i socis que no estiguin d’acord amb el dret a l’autodeterminació de Catalunya i no siguin partidaris del referèndum del proper 1 d’octubre, però pensem que totes i tots nosaltres rebutgem absolutament aquesta acció barroera contra les nostres institucions i els nostres drets civils.

És per tot això que des de la nostra Associació expressem la nostra repulsa als fets d’avui a Barcelona i a altres indrets de Catalunya, conseqüència d’un altre intent d’involució de la política espanyola actual, que avantposa les lleis a les persones per tal de preservar el seu dret de conquesta.

 

La Junta

Correu electrònic