A- A A+

Logo web

Resum de la trobada del grup d’activitats del dimecres 16 de novembre del 2017

Mida de lletra:

El passat dimecres 16 de Novembre vàrem fer una activitat de retrobament de les persones que vam anar a Atapuerca per recordar mitjançant escrits, video i fotos de les experiències del fantàstic viatge.

L’acte va començar amb la lectura d’un text escrit per la Maria Lluïsa Guix, titulat “Viatge a Atapuerca”, desprès en Pere Ventura ens va llegir  un text titulat “L’Altra fotografia” , seguidament en Joan Bermúdez ens va relatar una part del seu “Diari de viatge” i finalment en Jose Mª Tarrats va fer-nos una presentació de “Les Coses que he après”, en aquest viatge. Va ser molt emotiva la participació de cadascú al explicar la seva visió personal de la sortida.   

Desprès la Núria Boixaderes ens va passar un vídeo recordant trossos del viatge amb la música de fons de  “Les Cantigues de Santa Maria d’Alfons X el Savi”  i del  ”Cant Gregorià del Monastir de Silos”, records  que va ser  molt emocionants.

Per acabar, es van passar fotos que s’havien recollit de diferents participants: Teresa Alabau, Jesús Amarilla, Dolors Font, Antonia Castellana, Laia Sallarès, Jordi Maduell, Iain Ó hAnnaidh i Genoveva Munell.

 Vam assistir un grup de 28 persones que vàrem compartir un pica-pica, on vam poder renovar amistats i on es va va comentar el desig de fer una nova sortida en un futur immediat i també el fet de poder penjar un resum de les fotos per poder-les tenir cadascú que volgués.

Pensem que va ser una trobada gratificant i enriquidora sobretot perquè els assistents van ser ells mateixos protagonistes d’aquesta  activitat.

Grup d’activitats

atapuerca resum1  atapuerca resum2 

 

 

Correu electrònic