Històriques

Històriques

Edcamp de Rural

Mida de lletra:

Benvolguts/des,


Em poso en contacte amb vosaltres per enviar-vos el cartell i si en podeu fer difusió al vostre web o a les vostres escoles de l'Edcamp de Rural que farem el dia 20 de maig a Verdú 
Us facilito diferent material per fer-ne difusió:
-Un edcamp és Una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi com es desenvolupa. 
-vídeo explicatiu de què és un edcamp
-pòster l'adjunto
Si necessiteu més informació us podeu dirigir a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Miquel Payaró 
Coordinador del SERC

Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Innovació educativa, territori i equitat

Mida de lletra:

Benvolgut, benvolguda,

El proper dia 30 de novembre celebrarem el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La ciutat de Barcelona vol commemorar aquesta data amb l’organització d’unes jornades que sota el títol genèric de “Innovació educativa, territori i equitat” aportin reflexió i debat sobre el paper de la ciutat en la innovació educativa i en el què aquesta pot aportar en el treball amb la comunitat i en la garantia universal del dret a l’educació i a l’accés a tots els recursos educatius.

Fa uns dies vam celebrar el centenari de la creació de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament que va possibilitar una revolució pedagògica a la nostra ciutat, i més tard al nostre País. Ara us proposem un espai per reflexionar sobre com els projectes d’innovació educativa poden ser  instruments imprescindibles per garantir l’equitat educativa, més enllà de quina institució els promogui o de quin sigui l’agent que els implementi. I en aquest marc el concepte de Ciutat Educadora és clau. Per això aquestes jornades les hem organitzat conjuntament des del Departament de Ciutat Educadora i l’Institut d’Educació de Barcelona.

Us animo a participar en aquestes jornades i en la construcció conjunta d’una ciutat socialment cohesionada on el dret a l’educació per a tothom sigui un objectiu compartit.

Juntament amb aquesta carta et faig arribar el programa, en què trobaràs tota la informació sobre les jornades. Tanmateix, podeu fer la vostra inscripció clicant aquí.

Espero poder-vos saludar el proper dia 30 de novembre. Mentrestant, rep una salutació cordial.

Miquel Àngel Essomba

Comissionat d’Educació i Universitats

 

Ciència, Societat i Envelliment. Discriminació per edat: Edatisme

Mida de lletra:

Jornada organitzada per la FATEC- Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya

Cicle: Ciència, Societat i Envelliment. XI cicle. Curs 2016/2017

Tema: Discriminació per edat: Edatisme

Dia: 23 de novembre.

Horari: De 16:30 a 19:30h

Lloc: Residència d'Investigadors CSIC. Carrer Hospital, 64. Barcelona

Inscripció gratuïta i obligatòria. Enviar correu electrònic amb el Nom i Cognoms, Adreça postal i digital i telèfon a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Per a més informació cliqueu aquí