Històriques

Històriques

Arxiu de Saifores. Material didàctic

Mida de lletra:

 

Com deus recordar en els Objectius de l’Associació RELLA n’hi ha un que diu:

- Acollir els materials professionals dels mestres i professorat jubilats acumulats durant la seva carrera professional. Referenciar, classificar i ordenar aquestes deixes. Buscar les seus adequades on dipositar-los amb garantia. Tot plegat amb la voluntat de posar aquests materials a disposició de persones i institucions interessats en la seva consulta.

Fins aquest curs no hem pogut concretar com fer realitat aquesta aspiració. Ens fa il·lusió oferir-vos aquest servei. Fa mesos vàrem connectar amb la Fundació Àngels Garriga de Mata, que va crear la Marta Mata l’any 1984 a la casa de la seva família, a Saifores, un petit llogaret del Penedès, a prop del Vendrell. A la Fundació s’hi fan trobades de mestres i altres persones interessades en l’educació, estades d’estudi i colònies escolars. Hi ha també la biblioteca Curtó-connectada amb la Biblioteca de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona- que conté més de 20.000 llibres, la majoria dels quals de pedagogia i d’escola, i l’Arxiu Marta Mata, amb la documentació que ella i la seva mare, Àngels Garriga, van anar atresorant al llarg dels anys de dedicació a l’educació. La Fundació va esdevenint poc a poc, un centre de documentació a disposició d’estudiosos i de les persones interessades en l’educació.

 

RELLA, a l'Acte d'Homenatge al personal jubilat del Baix Llobregat

Mida de lletra:

El passat 6 de novembre el Director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat Sr. Josep M. Pérez va presidir l'Acte d'Homenatge al personal docent i no docent que s'ha jubilat aquest curs 2011/12. L'acte es va celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

Van fer-hi parlaments companys dels homenatjats i un conjunt format per personal docent va oferir un Concert als assistents.

RELLA va poder dirigir-se als nous i noves jubilats i jubilades gràcies que els SS. TT. ens van oferir aquesta possibilitat. En la petita intervenció es va presentar la nostra Associació i els seus objectius i es va invitar a associar-s'hi tots i totes els qui volguessin fer-ho.

Un petit refrigeri va cloure l'acte, que per als nous jubilats i els seus familiars acompanyants sempre és molt emotiu.

 

Vagi per endavant la nostra felicitació a tots ells!

 

Albert Solà, Vicepresident

SSTT Baix Llobregat. Mestres jubilats 2012/13 SSTT Baix Llobregat. Presentació Rella SSTT Baix Llobregat. Concert Homenatge mestres jubilats

 

Signatura constitució Rella

Mida de lletra:

Ja estem en el camí de la nostra legalització,...

El passat 4 d’octubre vàrem presentar al Departament de Justícia de la Generalitat, concretament a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques la sol·licitud per tal d’inscriure la constitució de RELLA al Registre d’Associacions.

Llegeix més...