Històriques

Històriques

Canviar l'escola per canviar el món

Mida de lletra:

Els propers 11 i 12 d'abril, s'organitza a Barcelona una trobada d'intercanvi d'experiències entre ONG i centres educatius, per reflexionar sobre els diferents rols, en la transformació col·lectiva del territori.

 

Una de les ONG participants, és FETS (Finançament Ètic i Solidari) amb la que col·laboren voluntaris de RELLA. 

 

 Canviar l'escola per canviar el món

50a Escola d'Estiu

Mida de lletra:

Ja pots matricular-te a la 50a Escola d'Estiu, que se celebrarà de l'1 al 8 de juliol a Barcelona. Serà una escola que comptarà amb la participació de 230 formadors, 41 ponents i 6 artistes, entre els quals destaquen l'expresident de l'Uruguai, José Mujica, l'oceanògrafa, biòloga investigadora, Josefina Castellví, el naturalista, Martí Boada, la Comissionada de la Comunitat Econòmica dels Estats de l'Àfrica Occidental pel desenvolupament humà i el gènere,Adrienne Diop, els exministres d'educació, Josep María Maravall i Ángel Gabilondo, l'economista Vicenç Navarro, el científic Jorge Wagensberg, l'historiador Josep Fontana, el ballarí Cesc Gelabert, i el cantant Joan Manuel Serrat.

 

Les persones que assistiu a l'Escola, s'esperen unes 3.000 de més de 30 països, podreu escollir entre un total de 104 tallers, 95 cursos i espais d'intercanvi, 18 taules rodones, 9 converses, i una Jornada Internacional d'Educació Infanti "La força dels més petits" que se celebrarà el dissabte 4 de juliol al CosmoCaixa de Barcelona.

Els espais on es realitzaran les activitats seran el Parc de la Ciutadella, l'escola Pere Vila, els instituts Verdaguer i Pau Claris, l'Espai Francesca Bonnemaison, Born Centre Cultural, el Pavelló Esportiu Ciutadella, el Sant Jordi Club i el Parlament de Catalunya.

 

Totes les persones que participen a la 50a Escola d'Estiu ho fan gratuïtament, cosa que ha permès que la matrícula sigui a meitat de preu de la dels altres anys (socis 48€, subscriptors revistes de Rosa Sensat, 54€, i públic en general, 60€). 

 

Pots consultar el programa i matricular-te: 

I pots compartir-lo entre les teves amistats per correu electrònic o a les xarxes socials. 

VINE. SERÀ HISTÒRICA!

 

 

Recuperació parcial de la paga de 2012

Mida de lletra:

La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya ens ha fet arribar aquesta informació que han rebut del sindicat CCOO. És la primera notícia sobre el tema, i com que te un termini tancat de resolució l'enviem tot seguit als socis de RELLA, donat que pot afectar a un quants mestres i professors que van jubilar-se fa poc.
No voldríem que algú o alguna es sentis molest pel fet de que aquesta informació vingui d'un sol sindicat i no d'una instància unitària : És una informació legal i no un pronunciament parcial.
       

La Junta

 

Més informació sobre la recuperació de part de la paga de nadal de 2012: http://bit.ly/44dies

Model de retornNota ATRI