Històriques

Històriques

El poder transformador de les ciutats educadores

Mida de lletra:

El proper dimarts 11 de març tindrà lloc el diàleg El poder transformador de les ciutats educadores, a càrrec dels Drs. Àngel Castiñera i Miquel Martínez, codirectors del Comitè Científic del Congrés.

L’acte s’emmarca en el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores que se celebrarà a Barcelona del 13 al 16 de novembre.

 

Del 13 al 16 de novembre, Barcelona acollirà el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores sota el lema Una ciutat educadora és una ciutat que inclou. 

El diàleg donarà pas al debat sobre els reptes de les ciutats educadores sota la moderació de la Dra. Anna Jolonch, Cap de Recerca a la Fundació Jaume Bofill. El debat comptarà amb la participació dels membres del Comitè Científic: Montserrat Anton, Cristina Armendano, Josefina Cambra, Salvador Cardús, Joan Manuel del Pozo, Josep Maria Font, Ramon Maria Moreno, Milagros Pérez Oliva, Enric Roca,Clara Romero i Francesc Torralba.

La finalitat d’aquest diàleg és generar un debat crític i viu entorn el concepte de Ciutat Educadora i els tres eixos temàtics del Congrés: Inclusió, Participació i Creativitat.

 

Confirmeu la vostra assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 934 023 240.

Quan? Dimarts 11 de març a les 18 h 
On? El Born Centre Cultural. Sala Moragues.