Històriques

Històriques

Assignatura de Religió Catòlica

Mida de lletra:
Des de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica ens han fet arribar aquest enllaç al BOE del dimarts 24 a on es defineix el currículum de l'assignatura de Religio Catòlica a primària i secundària.

La Junta

Pronunciament sobre la reforma universitària

Mida de lletra:

La Confederació de MRP d'Espanya ens ha fet arribar el document que us adjuntem, que recull el pronunciament de la Plataforma estatal per l'Escola Pública sobre la reforma universitària.

 

La Junta

Programa de millora i innovació en la formació de mestres

Mida de lletra:

Us adreço aquest escrit per tal de fer-vos partícips i convidar-vos al Simposi que properament organitzem en el marc del Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres MIF i que tindrà lloc a Barcelona el proper dijous 19 de febrer.

El Simposi vol ser un espai debat i d’intercanvi d’experiències sobre la formació inicial del professorat. En aquesta edició, els treballs es centraran en la importància del component pràctic en la formació de mestres. Amb aquesta finalitat, les ponències aportaran una mirada internacional des d’angles diversos: des de la universitat a l’escola, passant per la planificació acadèmica i educativa.

El Simposi va dirigit a professorat universitari, especialment responsables acadèmics, mestres tutors de pràctiques de les escoles, estudiants universitaris i responsables  de la política i l’administració educativa.

Podeu consultar el programa i fer la inscripció al web: mif.cat/simposi

El Simposi forma part de les activitats del Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres del Consell Interuniversitari de Catalunya impulsat pel govern de la Generalitat

Molt cordialment.

Miquel Martínez 

Coordinador Programa MIF

Atès que l’aforament de la sala és limitat, si trobeu alguna dificultat en el moment de fer la inscripció, us demano que m’ho feu saber en la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.