Activitats culturals i lúdiques

Teatre: El curiós incident del gos a mitjanit

Mida de lletra:

Estrenem una nova activitat: Anem al teatre.

El grup d’activitats us  proposem anar al Teatre Lliure de Gràcia el 28 d’abril  a veure l’obra “El curiós incident del gos a mitjanit”,  a partir de la novel·la de Mark Haddon, adaptada per Simon Stephen i dirigida per Julio Manrique. El protagonista ,  Christopher Boone,  és un noi extraordinari de 15 anys extremadament intel·ligent  i alhora  un noi diferent..
En Christopher Boone, com un petit Sherlock Holmes, s’entestarà a resoldre el misteriós assassinat d’en Wellington, el gos dels seus veïns.

 

teatre.png

 

“És una història què , escrita des del cor, arriba directament al cor” diu Julio Manrique

Lloc: Teatre Lliure de Gràcia, Carrer Montseny 47

Metro Línia 3, Fontana

  DIA :  dimarts 28 d’abril

  Hora: 20.15

Preu de l’entrada: socis 22€, no socis 26€

Preu ressopó : Pica-pica 10€,  sopar 20€

Nombre de places:  20

Termini d’inscripció: 26 de març


A la sortida farem un ressopó tertúlia en el restaurant del  mateix teatre pels que vulguin compartir les seves opinions.  El nostre company de Rella Rafa Usero,  actor i director de teatre amateur, coordinarà la tertúlia.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  El socis tindran prioritat en l’adjudicació de places. Un cop tancat el termini d’inscripció rebreu una comunicació de Rella indicant si heu estat acceptats o no, i les instruccions referents a com heu d’ingressar anticipadament el preu de l’ entrada.

 

Recomanem llegir la novel·la abans d’anar al teatre.

Resum de la trobada del grup d’activitats del dimecres 16 de novembre del 2017

Mida de lletra:

El passat dimecres 16 de Novembre vàrem fer una activitat de retrobament de les persones que vam anar a Atapuerca per recordar mitjançant escrits, video i fotos de les experiències del fantàstic viatge.

L’acte va començar amb la lectura d’un text escrit per la Maria Lluïsa Guix, titulat “Viatge a Atapuerca”, desprès en Pere Ventura ens va llegir  un text titulat “L’Altra fotografia” , seguidament en Joan Bermúdez ens va relatar una part del seu “Diari de viatge” i finalment en Jose Mª Tarrats va fer-nos una presentació de “Les Coses que he après”, en aquest viatge. Va ser molt emotiva la participació de cadascú al explicar la seva visió personal de la sortida.   

Desprès la Núria Boixaderes ens va passar un vídeo recordant trossos del viatge amb la música de fons de  “Les Cantigues de Santa Maria d’Alfons X el Savi”  i del  ”Cant Gregorià del Monastir de Silos”, records  que va ser  molt emocionants.

Per acabar, es van passar fotos que s’havien recollit de diferents participants: Teresa Alabau, Jesús Amarilla, Dolors Font, Antonia Castellana, Laia Sallarès, Jordi Maduell, Iain Ó hAnnaidh i Genoveva Munell.

 Vam assistir un grup de 28 persones que vàrem compartir un pica-pica, on vam poder renovar amistats i on es va va comentar el desig de fer una nova sortida en un futur immediat i també el fet de poder penjar un resum de les fotos per poder-les tenir cadascú que volgués.

Pensem que va ser una trobada gratificant i enriquidora sobretot perquè els assistents van ser ells mateixos protagonistes d’aquesta  activitat.

Grup d’activitats

atapuerca resum1  atapuerca resum2 

 

 

Subcategories