Grup Lectura

Club de lectura: Trobada del mes de maig

Mida de lletra:

Els que vam ser dilluns passat al club de lectura vam poder gaudir de l'escriptora Marian Izaguirre. La xerrada va ser molt amena, familiar i interessant i  es va acabar amb una mica de berenar.

 

Acabada la sessió vam estar comentant com havíem de continuar les trobades del club de lectura per al proper curs ja que no tenim a ningú que ens dirigeixi les sessions i ho trobem a faltar una mica.

 

Vam pensar que podríem utilizar les llibreries en les quals es fan sessions de lectura i així poder potenciar aquestes llibreries i ajudar a consolidar una proposta cultural.

També es va comentar que si algú coneix algún autor que ens pogués ajudar a portar les sessions també ens aniria molt bé.

 

 Han sortit unes persones encarregades de mirar algunes llibreries i poder-les comentar el proper dia.

Les llibreries són:

- ESPAI CAPRA (Rda Sant Antoni)

- NO LLEGIU (Poble Nou)

- LLIBRERIA JAIMES (C/ València)

Si algú en coneix alguna altra, ja ho sabeu quantes més millor!

 

PROPERA SESSIÓ:

DILLUNS 19 DE MAIG A LES 17.30h

LLOC: Serveis Educatius de Ciutat Vella

LLIBRE: Stoner, de John Williams

 

Informació addicional entorn a aquest llibre

Resum primera trobada Club de Lectura

Mida de lletra:

El dia 10 de març ens vam trobar per primera vegada als Serveis Educatius de Ciutat Vella els 18 inscrits al Club de Lectura de Rella. Vam comentar el llibre Una lletra femenina de color blau pàl·lid, de Franz Werfel.

Vam estar una hora i mitja fent comentaris sobre el llibre, intercanviant idees, explicant les maneres que tenim de llegir un llibre... i encara se’ns va fer curt.

La propera trobada serà el 5 de maig, i el llibre que portarem llegit serà  “La vida cuando era nuestra” (editorial Lumen, 2013). Es tracta d’una novel·la ambientada per una banda en el Madrid dels anys 50, en ple franquisme, però que alhora s’entrellaça amb la vida d’una noia anglesa que viu a cavall dels segles XIX i XX. L’autora és Marian Izaguirre, una escriptora vasca que ja porta publicades un gran nombre de novel·les.

Un cop escollit el llibre per la seva temàtica i interès, la Miren Garralda, que va ser qui ens el va proposar, ens va dir que ella té coneixences comunes amb l’autora, i que li preguntaria si en una data propera passaria per Barcelona. I als pocs dies... sorpresa! La Marian Izaguirre  estarà els primers dies de maig a Barcelona, i ha accedit a trobar-se amb nosaltres el dia 5 de maig per comentar la novel·la i qualsevol altre tema relacionat amb les seves obres i l’ofici d’escriptor. Gràcies, Miren!

 

Inici del Club de Lectura

Mida de lletra:

 Per iniciar el Club de Lectura, hem triat la novel·la:

 

UNA LLETRA FEMENINA DE COLOR BLAU PÀL·LID  de Franz Werfel, Edicions de 1984, 2009
Per si no voleu comprar el llibre, us informem que hem consultat el catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals i en moltes d'elles disposen d'aquesta novel·la.
Les trobades les farem al local del Servei Educatiu de Ciutat Vella, Placeta del Pi, 2 (Barcelona)  i hem previst la primera sessió el dilluns 10 de març a les 16.45 h
En la  primera trobada podrem acordar conjuntament entre els participants, quina serà la propera lectura, així com la periodicitat de les reunions, dia de la setmana i horari,...
 
 

Subcategories