Històriques RELLA

Històriques RELLA

Presentació a nous jubilats

Mida de lletra:

Presentació de RELLA el proper 21 de gener a les 11 del matí a la sala d’actes de l’IMEB (plaça d’Espanya 5)

 

Clica aquí per saber de que parlarem. T’interessa?

Per obrir boca, pots anar al nostre web i passejar-te una mica o ens pots Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. demanant informació: ens posarem en contacte.

No hi faltis! Ens agrada compartir!

La Junta 


Un dia a l'escola. Pepita Subirà

Mida de lletra:

Aquest matí, Pepita Subirà sòcia de RELLA ha presentat el seu llibre UN DIA A L’ESCOLA a la seu del Servei Educatiu de Ciutat Vella.

Han assistit 25 persones interessades en conèixer de primera mà els objectius i motivacions de l’autora a l’hora de pensar l’obra.

En paraules de Pepita Subirà,  la seva  principal motivació va ser constatar que els seus néts al sortir de l’escola no sabien explicar-li què havien fet al llarg del dia.

Així doncs UN DIA A L’ESCOLA  brinda l’oportunitat a pares, avis i família en general a comentar amb els nens, a través de uns dibuixos preciosos, les activitats que hora a hora han fet al llarg del dia.  Hi intervenen els companys de classe, els mestres, el conserge, les cuineres, és a dir, tots els que d’una manera o d’un altre fan possible la vida de l’escola.

 

Hem passat una estona agradable i al final, fins i tot, hem pogut adquirir el llibre per poder posar en pràctica tots els suggeriments aportats per l’autora.

 

 

Moltes gràcies mestres

Mida de lletra:

Volem sumar-nos a la iniciativa de Rosa Sensat i us animem a participar amb les vostres aportacions.

 

La Junta

 

Durant tot l’any, i per commemorar els 50 anys de Rosa Sensat, tenim a Internet la campanya “Moltes gràcies mestres” per tal de retre un homenatge i fer un reconeixement a la tasca que fan dia a dia mestres i professors a tot el món. 

 

Et proposem que donis les gràcies als teus mestres inoblidables a través d’un senzill missatge de text a la web http://www.moltesgraciesmestres.org

Vint mestres i pedagogues catalanes del segle XX. Un segle de renovació pedagògica a Catalunya

Mida de lletra:

Llibre Rosa Sensat