Educació avui

Educació avui

Parlar de la realitat és adoctrinar?

Mida de lletra:

El Grup Educació Avui, hem cregut d’interés repicar l’article escrit per Adelina  Escandell (sòcia de RELLA)  pel Butlletí alternativa, núm. 108, de la  Fundació l’alternativa, aparegut el passat dia 13 de novembre de 2017 amb el títol Parlar de la realitat és adoctrinar?

 

El valor educatiu dels contes

Mida de lletra:

Estimades i estimats sòcies i socis

 

Us volem convidar a la xerrada-col.loqui que amb el títol El valor educatiu dels contes ha organitzat el grup Educació avui. Aquesta activitat s’emmarca en el projecte de treball sobre Coeducació que en aquests moments estem realitzant.

 

La xerrada correrà a càrrec de la Mercè Escardó escriptora i bibliotecària que ha estat pionera en el treball per fomentar la lectura a infants i joves i que compta amb una trajectòria llargament reconeguda: Guardó Marta Mata 2009, per fer evident el valor educatiu de la lectura, Premi Foment de la lectura 2004, III Premi de la Generalitat de Catalunya Jaume Ciurana 2012, pel seu programa de voluntariat, Premi Serra d’Or pel seu llibre La lluna i els miralls.

 

Però sobretot la Mercè és una gran lectora que encomana les ganes de llegir i que ens parlarà dels valors educatius que tenen els contes, de la seva màgia, de les emocions que desperten i del creixement personal que comporten.

 

Dia: 14 de novembre

Lloc: CRP de Ciutat Vella, Placeta del Pi, 2 Barcelona

Hora: de 11 a 13 del matí

Us hi esperem per gaudir-ne com a persones i com a àvies i avis!

Grup Educació avui

Subcategories