Activitats culturals i lúdiques

Recordant el viatge a Atapuerca

Mida de lletra:

Des del grup d’Activitats us convidem a una trobada per reviure el viatge a Atapuerca. Alguns del nostres companys s’han ofert a compartir les seves vivències i impressions: textos, vídeo i fotos. Acabarem la trobada amb un “pica-pica”.

El grup a Atapuerca

Programa:

Presentació dels textos “L’Altra fotografia” a càrrec de Pere Ventura, del poema “Viatge a Atapuerca” a càrrec de Mª Lluïsa Guix, del “Diari de viatge” a càrrec de Joan Bermúdez, i del text “Coses que he après” a càrrec de Josep Mª Tarrats.

Vídeo del viatge realitzat per Núria Boixaderas

Recull de fotografies de Teresa Alabau, Jesús Amarilla, Dolors Font,  Antonia Castellana, Genoveva Munell,  Iain O´Hanaidh ,Jordi Maduell i Laia Sallarés.

Pica-pica i tertúlia

DIA :  Dijous 16 novembre a les 11 hores.

Lloc: CRP Ciutat Vella, Placeta del Pi 2, Barcelona

Activitat  gratuïta i oberta a tothom

Cliqueu aquí per fer la inscripció. Termini de la inscripció divendres 10 novembre.

Resum sortida Atapuerca

Mida de lletra:

Benvolguts,  benvolgudes,

Encara que ja hem començat les vacances d’estiu , des del grup d’activitats hem pensat que seria una bona idea  fer-vos arribar  un petit comentari, algunes anècdotes i unes fotos del viatge a  Atapuerca,  que com ja segurament sabreu  va organitzar la nostra Associació durant  els dies 13,14 i 15 del passat mes de Juny.

                                              01.Atapuerca

 Primer de tot  donar les gràcies a tots els participants  per haver fet possible que aquesta sortida tan desitjada es fes realitat.  Volem agrair a la Blanca, la nostra guía, totes les seves explicacions i, en particular, el seu esforç per facilitar-nos, durant la visita al Museu de la Evolució Humana, la comprensió de tota la informació que ens havia de ser ben útil per la visita del Jaciment. A l’arqueòleg del Jaciment li volem agrair que sota un sol abrasador tingués la paciència i l’entusiasme de contestar totes aquelles preguntes que els viatgers anavem fent-li… i finalment, donem les gràcies a l’agència per fer-nos sentir en tot moment recolzades. 


Van ser tres dies intensos amb  visites a la ciutat de Burgos, a la seva Catedral, al
casc antic, al Castell… inclús  vàrem poder gaudir d’ una vetllada de teatre medieval, quan un grup de companys va organitzar una representació de la “Jura del Cid Campeador “davant de l’església de Santa Gadea (Santa Àgata), en una nit lluminosa, fent-nos sentir transportats a un altre temps….

                                                     02.Atapuerca

L’últim dia vam visitar la Cartuja de Miraflores. És una visita molt interessant tan per conèixer la història d’aquesta Ordre com per aprendre com viuen en l’actualitat. Dins l’església, un grup de companys que canten en una coral ens va delectar amb una cantada preciosa que un cop més ens va fer sentir més aprop d’un món més espiritual.

                                                  03.Atapuerca04.Atapuerca

                                          

En resum, ha sigut un viatge on hem pogut compartir  moltes coses: coneixements, bona comunicació amb el grup, i sobretot hem rigut moltíssim… 

Per acabar us informem que tenim previst organitzar una trobada el dia 11 d’octubre, oberta a tothom que hi vulgui assistir, on es passarà un montatge amb filmacions i fotos de la sortida.

                                              05.Atapuerca   06.Atapuerca

                                                  
                             

Grup d’activitats

Subcategories