Activitats culturals i lúdiques

Fem un taller de Tai Chi !!!

Mida de lletra:

Benvolguts socis i sòcies:

Recollint una interessant proposta de Joan Antoni Bermudez, company de Rella, us oferim una activitat que pot obrir un nou camp dins de l’associació:

FEM UN TALLER DE TAI CHI!!!!

El Tai chi és una pràctica que ens pot enriquir i beneficiar ,no tan sols en l’aspecte físic, sinó també en l’aspecte mental i emocional.

L’Associació de Tai Chi Taoista de Barcelona és un dels llocs més seriosos que es poden trobar ací a Catalunya, i estan disposats a oferir-nos un Taller-Presentació gratuït, realitzat per en Toni Lamarca, president de la branca de Catalunya.

Dia : dimecres 10 de maig.

Hora: 11 del matí.

Durada : Una hora/hora i quart.

Lloc: Associació de Tai Chi Taoista de Barcelona.

Adreça : Plaça Joanic, nº 3 (Gràcia)

Transport : metro línia IV, groc, parada Joanic/ bus 55,39.

Mínim de persones assistents : 15

Preu: Gratuït

 
 

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants.

Cal dur roba i calçat còmode.

Coneguem Barcelona: l’’arquitectura del ferro

Mida de lletra:

El grup d’activitats us proposem una activitat dividida en dues parts complementàries que es faran el dimarts 21 de febrer  al matí i que estan relacionades amb  la història i arquitectura de Barcelona.

Arquitectura de ferro 

  1. Conferència-col·loqui “L’arquitectura del ferro: un nou concepte de construcció” a càrrec de Ramon Bas Avellà, arquitecte , professor d’Arts Plàstiques i Disseny à l’Escola Llotja de Barcelona i company associat de Rella. També col·labora amb el Museu d’Història de Catalunya.  És una xerrada de divulgació dels fets que van propiciar aquesta nova tecnologia en la construcció d’edificis.
  2. Visita guiada per Barcelona  a càrrec de David González, historiador i membre de HISCAT. Es visitaran els següents espais: Arc de triomf i Passeig de Lluís Companys, Parc de la Ciutadella, Estació de França, Mercat del  Born, Llotja. 

DIA :  Dimarts 21 a les 9.30 del matí i a les 12

  1. Conferència (activitat didàctica) La Arquitectura del ferro: un nou concepte de construcció a càrrec de Ramon Bas Avellà

Lloc de trobada: CRP Ciutat Vella, Placeta del Pi 2, Barcelona , a les 9.30

  1. Visita guiada per Arc de Triomf , Parc de la Ciutadella i  Estació de França a càrrec de David Gonzalez.

Lloc de trobada: Arc de Triomf a les 12.  Durada de l’activitat 2 hores.

Preu: socis €8 , no socis €9.60

Nombre de places 25.

Termini d’inscripció dijous 16 febrer

Observacions: s’aconsella portar calçat còmode.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  Les places s’assignaran per ordre d’inscripció..  

Subcategories