Activitats culturals i lúdiques

Anem al teatre: La treva

Mida de lletra:

Anem al teatre.

Amics,  el grup d’activitats organitza una anada al Teatre. No us ho perdeu.

Anirem a veure l’obra  La Treva de Donald Margulies Direcció: Julio Manrique Intèrprets: Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera

Cartell de La Treva

Sinopsi

Any 2009. Els Estats Units han envaït l’Iraq des del 2003. La Guerra continua. La Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, torna de l’Iraq al seu apartament, a Brooklyn. Ha resultat greument ferida a causa de l’esclat d’una bomba mentre cobria el conflicte. L’acompanya el James, també reporter de guerra, que després de patir una crisi nerviosa i abandonar l’escenari del conflicte, ha hagut de tornar-hi a buscar la seva dona. Un cop a casa, hauran de cicatritzar les ferides. La visita del Richard, editor i bon amic de la parella, acompanyat de la seva nova novia, la jove i ingènua Mandy, farà que la Sarah i el James revisin el seu projecte de vida i de parella. Un any de treva per a que cadascú decideixi, finalment, què vol fer amb la seva vida.

Durada: 1 hora i 35 minuts.

Preu de l’entrada: socis 21.50€,  no socis 25€

Lloc:  La Villarroel. Carrer de Villarroel, 87, 08011 Barcelona. Metro Línia 1, Urgell

Dia : Dijous 12 de gener     Hora de trobada: 20.00  (l’obra comença a les 20.30)

Nombre de places:  20

Data final d'inscripció: Places cobertes

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants. 

SORTIDA A GUIMERÀ I VERDÚ (COMARCA D’URGELL)

Mida de lletra:

 

El grup d’activitats us proposa acabar el curs afegint-nos a la sortida que els  Els Jubis Penedès han  organitzat a La comarca d’Urgell. Visitarem Guimerà i Verdú, acompanyats pel mestre Joan Lluís Tous.

 

Dia: Divendres 10 de juny

Lloc i hora de trobada : Avinguda Diagonal, davant del Palau de Pedralbes a les 8.15

Mitjà de transport: Cotxes particulars

Durada de la visita: Tot el dia

Nombre de places : 20

Preu :41€ aproximadament. (35€ de la  visita i  el dinar i 6€ del cotxe) El pagament de la visita es farà el mateix dia de la sortida

Termini d’inscripció : Dimecres 8 de juny

 

Al  matí visitarem el bonic poble de Guimerà. Cap a migdia ens traslladarem a Verdú, per on passejarem fins l’hora de dinar.

Dinarem a l’Espai Mayoral gaudint d’un projecte gastronòmic que es diu “Miró a Taula”, http://miroataula.cat/ La proposta consisteix en degustar diferents plats en companyia d’obres d’art de Miro, Picasso, Dalí, Tàpies.   El xef és Albert Marimon, escollit millor cuiner de l’any 2013, al capdavant del Grup Fogons de Forès.

 

A la tarda, visitarem un terrissaire de Verdú que ens farà conèixer els famosos càntirs negres.

 

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari de pre-inscripció.

Quan ompliu el formulari, si us plau, indiqueu si vindreu amb el vostre cotxe i si podeu portar alguns companys/companyes.

 

Un cop tancada la inscripció rebreu un correu dient si la vostra sol·licitud ha estat acceptada. Això dependrà del nombre de cotxes i places disponibles


Subcategories