Activitats culturals i lúdiques

Visita al Jaciment arqueològic d'Atapuerca i el Museu de l'Evolució Humana

Mida de lletra:

ATENCIÓ!!!

 

Al grup d’activitats ens fa molta il·lusió  organitzar una sortida de tres dies 14, 15 i 16 de juny a Burgos per visitar el JACIMENT ARQUEOLÒGIC D’ATAPUERACA i el MUSEU DE L’EVOLUCIÓ HUMANA.

 

 

Necessitem saber quantes persones hi estarien  interessades abans de  posar fil a l’agulla. El preu aproximat de la sortida seria de 180€  que  inclou el viatge amb tren, l’hotel a mitja pensió ( esmorzar i sopar) les entrades per visitar la Catedral, el Museu de l’Evolució a la ciutat de Burgos,  el Jaciment paleontològic (de fòssils) i arqueològic ( de restes prehistòriques) d'Atapuerca,  i el dinar del dia que es va a visitar el jaciment.

 

  

Un cop rebem les vostres respostes, i veiem la quantitat de persones que els agradaria fer aquesta sortida iniciarem o no, les gestions per tal d’organitzar-la i concretar exactament el seu cost. Aquesta informació aniria be tenir-la la primera quinzena del mes de febrer perquè cal reservar l’hotel i gestionar els bitllets de tren.

 

L’activitat està oberta a socis i acompanyants.  

 

Cliqueu aquí per emplenar el formulari de pre-inscripció

 

 

GRUP D’ACTIVITATS

Terrassa: Modernisme i Seu d'Ègara

Mida de lletra:

Terrassa: Modernisme i Seu d’Ègara

El Grup d’Activitats us proposem la descoberta de dos aspectes molt interessants de la ciutat de Terrassa: el Modernisme i la Seu d’Ègara (conjunt d’esglésies de Sant Pere).

   

Es realitzarà un itinerari guiat per la zona centre de ciutat i es visitaran:

1ª part)Diferents edificis modernistes com la Masia Freixa i la casa Alegre de Sagrera, a més de fer d’un recorregut pel Raval de Montserrat, carrers de la Font Vella, Sant Pau i Portal Nou, comentant les façanes modernistes més destacades.

2ª part)El conjunt monumental format per les esglésies de Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria. Aquest conjunt monumental és únic a Catalunya i permet fer un recorregut artístic i arquitectònic per l’art preromànic, romànic i gòtic.

Dia: Divendres 20 de febrer.

Horari: Matí, des de les 9,30 a fins les 13.30.

 

Mitjà de transport: Tren. Línia Barcelona-Terrassa dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Lloc de trobada: Estació del FFCC de Terrassa a les 9.30.

(Surt un tren de l’estació de Catalunya a les 8.41)

 

Preu: 9 € socis/11 € no socis. Aquest preu inclou el guiatge per part de monitors/es del Museu de Terrassa i dues entrades, una a la casa Alegre de Sagrera i una altra a la Seu d’Ègara.

Nombre de places : 35.

Termini d’inscripció: Diumenge 8 de febrer.

 

Observacions: Us proposem quedar-nos a dinar al restaurant del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Des del restaurant hi ha una bona vista de la teulada de l’edifici, joia del modernisme industrial (Antic Vapor Aymerich, Amat i Jover).Si us quedeu, cal esmentar-ho al formulari d’inscripció.

A la tarda, a nivell individual, es pot visitar el Museu.

 

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants, amb prioritat per als socis en l’adjudicació de places

 

                                                 

 

Us hi esperem!

Subcategories