Grups

Grup Educació avui

Mida de lletra:

Els socis i sòcies que hem participat en el MIF (Millora per la innovació i la formació) i que conjuntament amb professors de la Universitat i mestres en actiu hem treballat propostes al voltant de la formació inicial dels mestres i el nou perfil del docent , ja hem acabat aquest encàrrec i ens sentim molts contents dels resultats.

Hem elaborat un informe que entragarem a la Universitat explicant les nostres opinions i conclusions al respecte. Veient la necessitat de que a RELLA hagi un espai per discutir i comentar temes relacionats amb l´educació avui en el nostre país i des de la nostra òptica, com a mestres jubilats, els soci@s que hem participat ens hem constituït com a nou grup "Educació avui”. Temes com l´Escola Nova 21 o  l´Ara és demà,estan sobre la taula.

La coordinadora d'aquest grup és la M. Antònia Castellana

Animeu-vos a participar!!! Podeu enviar-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Presentació Grup Política Educativa

Mida de lletra:

 

Pensem que continua essent important que l’Associació RELLA tingui un grup de reflexió sobre la Política Educativa. Grup que ajudi a crear opinió entre tots i que pot servir per donar la nostra opinió a la resta de la societat.

És per això que et convidem a participar en el grup que es trobarà mensualment per parlar dels temes de fons que afectin a l’Escola. De moment som tres els interessats a començar la feina 

 

La nostra opinió fruit de l’experiència i la reflexió ha de ser enriquidora.

Farem la primera trobada el proper dimarts dia 30 de setembre a les 4 de la tarda, al CRP d’Horta–Guinardó, carrer Thous nº 8 Baixos.

Metro Línia groga Estació Alfons X,    Autobús H-6 (entrada Túnel de la Rovira)

 

 Jordi Maduell

 

Si estàs interessat en l’activitat i aquell dia no pots venir comunica-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et mantindrem informat.

Presentació Grup de Lectura

Mida de lletra:

 Feia temps que gent de Rella volia fer un club de lectura i a l'Assemblea del passat 29 de gener, es va aprovar inicar-lo. El que pretenem en aquest Club de lectura és passar-ho bé gaudint de la lectura i comentant els llibres, deixant-nos seduir, com diu l'autora Carme Riera, per la capacitat transformadora de les paraules, la màgia i l'emoció de la literatura. 

 

Per iniciar el Grup proposem un llibre, però els propers que llegirem, ja els escollirem entre els que formem part del Grup.
 
Les trobades les farem al local del Servei Educatiu de Ciutat Vella, Placeta del Pi, 2 (Barcelona). 
 
La coordinadora del Club és la Rosabel Casajoana, amb qui us podeu posar en contacte a través del web.

Presentació Grup de Debats

Mida de lletra:

Logo debats 

El Grup de Debats va nèixer amb l’objectiu de ser un fòrum per tractar temes que poguessin ser d’interès, amb temàtiques diverses, tan d’actualitat en general, com del món

educatiu. Evidentment no es pretén  com a principi, arribar a cap conclusió i/o opinió conjunta. És un grup de debat i opinió. 

 

Metodologia:

Una vegada escollit el tema i mitjançant lectures d’ articles, llibres etc. ens documentem,  compartint contingut i opinions sobre el mateix.

Procurem penjar al web el que s’ha parlat, així com informar del que es tractarà en la propera reunió.

Llegeix més...

Subcategories