Documents RELLA

Crónica de l'assemblea

Mida de lletra:

El passat 18 de febrer es va desenvolupar l’Assemblea ordinària de l’Associació. En aquest cas però, la trobada reglamentària anual en la qual s’informa als socis del que s’ha fet l’any anterior i es rendeixen comptes, -un tràmit necessari, però alhora feixuc-, va tenir un significat molt especial perquè per primera vegada es produí la renovació total de la Junta directiva.

 

Els socis assistentes, en nombre considerable, van votar per unanimitat les candidatures presentades per als diferents càrrecs.  La nova Junta quedà constituïda per:

 

Albert Solà Puijaganer   -  President             

Quim Làzaro García  - Vicepresident

Rosabel Casajoana Botines  - Tresorera

Maria Guilera Escofet  -  Secretària

Maria Altisent Escolà  - Vocal

Pepa Carreras Albert  - Vocal

Jordi Mayol Calvet  -  Vocal

Anna Mestre Vergara  - Vocal

Montserrat Secall Cubells  - Vocal

Així doncs els socis fundadors de RELLA donaren pas, després de més de quatre anys de treball intens i també creatiu a un nou equip de persones que amb energia i il·lusió renovada portaran endavant de ben segur les tasques de gestió, dinamització i millora continuada de l’Associació.

 

En el tram final de l’Assemblea es succeïren les intervencions dels socis per comentar  temes exposats en la Memòria anual;  també alguns membres de la Junta sortint valoraren  positivament la seva experiència de treball i de relació personal en el si de la Junta; d’igual manera els entrants manifestaren la il·lusió i a la vegada el repte que els suposava integrar-se en la nova Junta.

 

I per acabar, en Jordi Maduell  ja com a ex-President de l’Associació agraí la dedicació prestada a totes les persones que han participat en la Junta des de la seva legalització.

 

Aquest recull de fotografies testimonien abastament l’ambient i els fets de l’Assemblea.

 

Resum de l'assemblea extraordinària del 26 de novembre

Mida de lletra:

El passat dijous 26 de novembre es varen presentar i votar, en assemblea extraordinària, les esmenes que els socis i sòcies havien anat proposant a partir de l'assemblea del mes de març, amb l'objectiu de renovar i millorar els punts 2 i 6 dels estatuts de la nostra Associació. 

El punt 2 fa referència als objectius fundacionals i el punt 6 als drets i deures tant dels socis honoraris i numeraris com de les persones jurídiques que en formen part.

També es va presentar i votar el primer punt del RRI que fa referència al procés electoral dels membres de la Junta Directiva de l'Associació. 

 

La necessitat d'esmenar i alhora millorar els principis bàsics de Rella és conseqüència del procés que durant aquest 5 anys de funcionament hem fet entre tots i totes. Les vivències, situacions, converses que s'han esdevingut en aquest període de temps ens han fet revisar el nostre funcionament i buscar maneres més ajustades a les demandes i necessitats dels socis. Aquesta reflexió ens ha portat, doncs, a plantejar a l'assemblea els canvis que finalment es varen votar el dijous. 

Encara que la temàtica d'aquesta assemblea hagi pogut semblar un xic burocràtica si la comparem amb d'altres temes debatuts anteriorment com propostes d'activitats, creació de nous grups de treball, discussions de temes educatius, ...ens ha semblat molt  important i necessari compartir entre tots i totes aquests aspectes que si bé de vegades ens vénen una mica grans són necessaris per crear unes bases entenedores i  cada cop més sòlides que ens permetin continuar treballant amb més seguretat i coneixement de causa.

 

Un fet important que ens ha mogut a plantejar-nos aquests continguts ha estat la renovació de la Junta Directiva que s'iniciarà a començaments d'any. 

Els membres de la Junta actual estem contents de compartir amb tots vosaltres aquestes propostes de canvi per tot el que això significa: l'associació és dinàmica, és a dir, es promouen canvis per millorar, i aquestes millores les decidim i compartim entre tots. Entenem que aquesta és la línia que cal seguir per mantenir viva la nostra associació i fer-la atractiva a d'altres mestres que s'hi vulguin apuntar.

Un cop incorporades les esmenes, es penjaran els estatuts i el RRI  a la web per tal que tothom ho pugui llegir i consultar.

 

Vàrem acabar la trobada amb un concert molt agradable i interessant a càrrec del grup de flautes dolces Glosa. Aquest grup el formen quatre mestres de música jubilades que continuen transmeten amb il·lusió la música tant o més que quan estaven a l'escola. Nosaltres en vàrem gaudir com ben segur ho varen fer els seus alumnes!

 

Un retalló de música

 

Hermínia Villà, vocal en funcions de la Junta Directiva actual