Rella territori

Altres grups de soci@s

Mida de lletra:

Els punt 12 i 13 dels objectius de RELLA diuen:

 

12) Difondre aquests objectius per tot Catalunya per aglutinar i donar suport a tots els jubilats i jubilades que ja estan fent i faran tasques en el seu territori. Utilitzar tots els mitjans al nostre abast per comunicar-nos-hi a fi que el fet de pertànyer a l’Associació no suposi cap mena de sobrecàrrega de temps, feina o diners.

 

13) Impulsar grups locals que comparteixin els objectius de Rella i oferir-los ajut i coordinació no onerosa

 

Obrim aquest nou apartat per donar cabuda als grups que estan desenvolupant la seva activitat en diversos punts del territori. Uns ja porten recorregut un bon camí, com és el cas dels membres del Casalet de l'Hospitalet; altres han començat amb molta empenta, com els Jubis del Penedès (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.); cal parlar també del grup de Manresa, El Puntal; del nucli de Granollers  o de tota la gent que es mou al voltant de la Fundació Pallach.

Aquest espai vol servir de plataforma d'informació de les activitats de tots ells i també d'intercanvi d'opinions i d'idees.

Esperem que es vagi incrementant el nombre de soci@s de RELLA distribuïts per tot el territori i des d'aquí esperonem als mestres i professorat jubilat, a formar part de la nostre Associació.

 

 

Sortida a Sitges. Jubis Penedès. 14 de febrer de 2017

Mida de lletra:

Aquesta sortida a Sitges tenia com a finalitat la visita al Museu Maricel per tal de gaudir de l’obra del pintor Ramon Casas. Hi hem participat 33 persones

Aquest any es celebra el 150è aniversari de naixement del pintor i aquesta exposició ens ha ofert una oportunitat magnífica per retrobar-nos amb l’obra d’aquest autor .

El títol de l’exposició “La modernitat anhelada” fa referència a la predilecció de l’autor per a les formes de vida modernes per l’època, a cavall entre els segles XIX i XX.

Al costat de les pintures sobre el món bohemi, els cafès, cabarets i les pintures de multituds, amb voluntat de servir de crònica social, destaquen les pintures de dones.

Casas va convertir la imatge femenina en un motiu artístic habitual. A la seva obra predomina el perfil d’una dona sofisticada, refinada i elegant. Una dona emancipada i activa que practica la lectura i l’esport.

Després de la visita al Museu hem anat a dinar al “Rincon de Pepe” on hem dinat molt bé gaudint de la companyonia de la gent de RELLA i dels JUBIS.

També volem destacar el temps magnífic que hem tingut. Un dia assolellat i una mar esvalotada que hem pogut admirar des dels finestrals del Cau Ferrat.

 

 

Subcategories