Jubis

Jaciment ibèric Font de la Canya

Mida de lletra:
Per anar fent boca: Informació sobre el Jaciment
 
PROGRAMA
- Trobada a 2/4 de 10 del matí al bar Ca l'Agustí, a la Ctra. de Barcelona.
 
- A les 10,30h explicació a càrrec de l'arqueòleg encarregat de les excavacions, Dani López.
 
- En acabar ens dirigirem a les excavacions on veurem in situ els arqueòlegs i estudiants treballant. Allà ens mostraran les diferents troballes i podrem observar de prop les sitges i altres restes.
 
- A les 2 anirem a dinar al Restaurant Sumoll de La Granada del Penedès.
 
- A les 17 us proposem una visita a les caves Mas Comtal per acabar amb una copa de comiat.
PREU
El pagament es farà en efectiu "in situ".
Visita guiada i dinar : 22€
Visita a les caves (optativa)  : 5€
 
COM APUNTAR-SE
En aquest cas no cal emplenar cap formulari, només fer un correu als Jubis Penedès: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 
Fent constar:
1.- Nom i cognoms.
2.- Telèfon de contacte.
3.- Si fareu la visita optativa a les caves.
4.- IMPORTANT: Si anireu en tren i cal que us vinguin a recollir.
 
El jacimentExplicacions dels experts
Les vinyesDetall de les vinyes

Vallbona de les Monges. Jubis

Mida de lletra:

El passat 23 d'octubre, vam anar a Vallbona de les Monges i Guimerà, en una visita organitzada pels Jubis.

 

Un punt comú en totes les activitats, el constitueix la bona sintonia entre totes les persones. Tot és molt fàcil: la conversa, el posar-se d'acord per fer una cosa o un altre, ... Això fa que el dia transcorri de forma plaent, relaxada i al mateix temps amb molt interés per tot el que es veu i s'explica.

 

Al matí, un grup va sortir des de Vilafranca i d'altres des de Barcelona, per confluir a Vallbona de les Monges on teniem reservada una visita al Monastir.

Ens va acompanyar un guia local que en va introduir primer en l'història del Monestir i del poble, per passar tot seguit a visitar el claustre i l'esglèsia del Monestir. Més que fer ara una explicació, us deixem l'enllaç al web de Vallbona per poder aprofundir en tots els aspectes d'interés. 

 

 

Un cop finalitzada la visita, vam anar a dinar a Guimerà. Allí vam tenir una sorpresa al rebre a l'hora dels postres al mestre de Verdú, Joan Luís Tous. Es va presentar amb un munt de documentació sobre el territori de manera que al acabar la seva explicació, vam pensar que valia la pena organitzar un altre sortida per veure Verdú i Guimerà més a fons. 

Per acabar d'arrodonir el dia, a la tarda vam visitar la Cooperativa L'Olivera de Vallbona, on vam seguir l'explicació sobre el projecte social d'integració de persones amb discapacitat psíquica i en situacions socials més desfavorides. 

 

 

 

Subcategories