Històriques dels Jubis

Sortida a Nulles i Montferri amb els Jubis

Mida de lletra:

El divendres passat, 18 de novembre, vam fer la sortida a Nulles, per veure el Celler, i després a Montferri per visitar el Monestir de la Verge de Montserrat. 

Va ser un dia molt aprofitat. El Celler de Nulles te molta història i la noia que ens va fer de guia, va anar explicant  els aspectes històrics de l'edifici (relació amb l'arquitecte César Martinell), històrics i polítics relacionat amb el cultiu de la vinya a la comarca, situació actual de la cooperativa i finalitzant amb les diverses varietats que es cultiven a la zona. D'aquí vam passar a visitar el celler i vam poder conèixer el procés d'elaboració dels diferents vins. I per acabar un tast de vins, això si, acompanyats amb avellanes.

La segona part de l'excursió passava per la visita al monestir de la Verge de Montserrat, a Montferri. Gran sorpresa al trobar aquest edifici ben bé al mig d'una plana. Projectat per l'arquitecte Josep M. Jujol i construït gràcies a la participació de la gent del poble. Per problemes econòmics i per la guerra civil, va quedar inacabat i va ser als anys 90 del segle passat quan es va finalitzar, un cop més gràcies a les persones de l'entorn i seguint els dibuixos i plànols elaborats per Jujol i que es guarden a l'arxiu de l'Ajuntament.  

No cal dir que va ser una sortida molt agradable, plena de complicitats i bon humor.

 

Sortida a Nulles i Montferri amb els Jubis

Mida de lletra:

Hola!

El divendres 18 de novembre el Jubis hem organitzat una sortida per conèixer el celler de la cooperativa de Nulles obra de l'arquitecte César Martinell
Celler de Nulles
 
 
i l'església de Ntra. Sra. de Montserrat a Montferri obra del deixeble de Gaudí Josep M. Jujol
Esglèsia Montferri
 
Sortirem a les 9 h. del pàrking de l'estació de Vilafranca. Hi anirem amb cotxes particulars, els que tingueu places lliures al vostre cotxe podeu comunicar-ho al moment de fer l'inscripció.
Primer farem la visita guiada al celler de Nulles, que inclou el tast de dues varietats de vins.
Després anirem a Montferri per visitar l'església de la Verge de Montserrat.
Dinarem al restaurant Ull de llebre de la Bisbal del Penedès.
Aquesta excursió està oberta a tots els Jubis i acompanyats, el preu és de 25 € que inclou les visites i el restaurant. Per inscriure's només cal contestar aquest correu.
Esperem ser una bona colla, si no has participat mai en una de les sortides que organitzem és una bona ocasió per conèixer-nos.
 
Si voleu anar a l'excursió, teniu temps per a apuntar-vos fins el dilluns dia 14 de novembre. Es pagarà durant la sortida. Ho podeu fer directament enviant un missatge a ;
                          Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Anima't a venir!