Informacions RELLA

Renovació de la Junta de RELLA

Mida de lletra:

El dia divuit de febrer, va tenir lloc l'Assemblea anual de RELLA. Era una assemblea que, per tot un grup de persones, tenia un significat especial ja que es tractava de renovar la Junta en la que han estat participant vivament. Han sigut moltes hores de reunió, de debats, de buscar acords i sobre tot, de buscar sempre el que podia anar millor pels soci@s. És de justícia expressar des d'aquí el reconeixement a totes les persones de la Junta sortint, amb la confiança de que seguiran donant suport i aportant els seus coneixements a la Junta que inicia ara el seu camí.

Gràcies!

Junta sortint

 

La Junta

RELLA Associació de Mestres i Professorat Jubilats

Crónica de l'assemblea

Document Assemblea febrer 2016

Sistema de pagament de les activitats

Mida de lletra:

Benvolgudes, benvolguts,

 

Ens plau informar-vos que per tal de millorar la gestió i seguiment del procés d'inscripció i pagament de les activitats  que organitzem,  hem incorporat un aplicatiu que permetrà  fer en la mateixa operació la inscripció a les sortides i a la vegada el pagament d’aquestes.  En el mateix moment sabreu si heu estat admesos.   

 

Suggerim  que abans d’inscriure-us  estigueu  ben segurs que hi assistireu, perquè no podrem fer cap devolució.

El cost de les sortides tindrà un petit recàrrec per despeses de gestió,  que considerem justificat perquè  el nou sistema facilitarà en gran mesura la feina de Secretaria en la gestió de les activitats. Amb caràcter general, surt el cost dels no socis però en el moment de fer la inscripció, fa el descompte corresponent als soci@s de manera que el preu coincideix amb el que consta en cada sortida.

 

Si teniu qualsevol dificultat o incidència en el moment d’inscriure-us a la propera activitat, no dubteu posar-vos en contacte amb nosaltres per tal de resoldre l’entrebanc.

 

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.  Salutacions cordials,

 

La Junta