Grup Passejades

Grup passejades

Grup passejades

Mida de lletra:

Obrir un grup nou sempre fa il·lusió!

Aquest dimecres passat vàrem fer la primera trobada de sòcies i socis de Rella que volem caminar, que ens toqui l'aire, conèixer indrets nous i sobretot compartir el gust per les passejades i excursions. 

Ens vàrem aplegar 15 persones, força bé, oi? Faltaven 3 o 4 persones que s'han apuntat al grup però no podien venir a aquesta primera trobada però que sí que vindran a les sortides.

Tot plegat fa molt bona pinta! entre tothom vàrem donar unes quantes idees per dissenyar el funcionament d'aquest grup, però a partit d'ara xerrarem menys i caminarem més!

Ens podreu anar seguint la pista a través de la web on hi anirem penjant les sortides que anirem convocant!

Ara estem preparant la primera passejada que serà el mes de maig, ja us en farem cinc cèntims de com ha anat! 

 Grup de passejants

Grup de passejants

Sortida pels voltants del PANTÀ DE VALLVIDRERA

Mida de lletra:

8 de juny de 2017

A les 9h. ens trobarem a l’Estació del Baixador de Vallvidrera.  El Grup aquest cop no era gaire nombrós, 13 persones; segurament la calor  va desanimar alguns dels participants habituals.

Iniciarem la passejada  sota una magnífica avinguda de plàtans que ens condueix al Pantà, veient prèviament l’entrada de la Mina Grott, que conduïa l’aigua del pantà fins a Sarrià.

En el pantà vam veure alguns aus i ànecs; estava força cuidat i net; s’ha construït un mena de mirador de fusta que entra dins el Pantà  i permet tenir una bona vista general. La petita presa és de l’any 1864.  El camí voreja el Pantà ; passem per la Font de l’Espinagosa i la de Can LLavallol – on veiem un pollancre catalogat com arbre singular- per anar al Coll de Can Cuyàs. Una mica més amunt esmorzem en una explanada.

Des d’aquí agafem el corriol per iniciar el descens, fent part del camí de tornada pel mateix que havíem anat.

Durant el recorregut se sent el cant de molts ocells i veiem força papallones, que denoten que l’aire és net, molt poc contaminat.

A mesura que avançàvem en la passejada, la calor anava fent de les seves, però el sol va escalfar força en el darrer tram des de l’estació del Baixador fins al Restaurant InOut, no gaire lluny però al que havien d’arribar per carretera en pujada i sense un arbre que ens donés una petita ombra . Arribàrem  assedegats d’una cerveseta abans de seure’ns a dinar.

Acabàrem la darrera sortida del curs, amb un dinar de cloenda que va ser molt agradable  per l’ambient relaxat que es va crear i el lloc a l’aire lliure que ens va permetre gaudir  de la vista panoràmica de la serralada lliure de construccions; semblava ben bé que estiguéssim al bell mig de la natura i no a 20 minut de Barcelona.

Cal destacar finalment  que l’edifici del Restaurant que no fa gaire formava part de l’Escola Vil.la Joana és actualment un centre especial de treball; per la qual cosa, la tria del mateix tenia un valor afegit.

Bé companys, ens retrobem passat l’estiu!!!.

Què gaudiu d’unes bones vacances!!!!

Isidre Rabadà i Alícia Plana

Subcategories