Grup Passejades

Grup passejades

Sant Medir de Collserola

Mida de lletra:

Aquest dijous passat, dia 15 de desembre vàrem fer la quart i última passejada d'aquest any: a Sant Medir de Collserola!

 

El dia era humit i una mica rúfol però no ens va ploure! Malgrat que el sol no ens va venir a saludar ni una mica, la ruta aquest cop un xic llargueta ( uns 12 kilòmetres) però entretinguda i amb un xic d'emoció pels desnivells que vàrem haver de superar, ens va fer gaudir una vegada més del bosc, del paisatge, les vistes, la natura, ... però sobretot de la convivència entre les passejadores i els passejadors!

Ens vàrem trobar en el baixador de Vallvidrera i des d'allà vàrem iniciar el nostre recorregut cap Vil·la Joana i el museu Verdeguer, que no vàrem poder visitar perquè anàvem una mica justos de temps, (queda pendent per un altre dia!) vàrem seguir cap el Turó del Puig i el Coll del Gravat, els punts més alts de la passejada. Després seguint la direcció cap a Sant Cugat ens vàrem trobar amb el Viaducte de Can Ribes i des d'allí vàrem poder gaudir d'unes bones vistes de l'indret. Poc després i passant per un bonic bosc d'alzines vàrem arribar al nostre destí l'ermita de Sant Medir! Vàrem esmorzar al costat de la font però poques persones varen beure aigua, l'Andreu havia portat una bota  de vi que ens va ajudar a passar el sant camí!

De retorn un altre cop cap el baixador de Vallvidrera, tots estàvem d'acord que una vegada més la sortida ens havia agradat molt: havíem mogut el cos, olorat la humitat del bosc, contemplat el paisatge i també havíem rigut, xerrat i compartit! 

 

Ara, doncs, esperar la pròxima passejada i primera del 2017!

 

Bones festes a tothom!

Hermínia

Ruta Molins de Rei-Escletxes Papiol

Mida de lletra:
D'acord amb el previst ens hem trobat a l'estació de Molins de Rei (RENFE) a les 9:00. Els passejants d'avui hem estat 8. Ens ha fet un dia fantàstic, amb molt bona visibilitat i això ens ha permès veure, des de diferents llocs de la passejada, el mar, el massís de Montserrat i la Mola del Vallès.
Després d'un petit recorregut urbà per Molins, on hem pogut veure l'edifici de la Federació Obrera (1915, avui hotel d'entitats), hem entrat en pista forestal i esmorzat en el Pla de les Bruixes (hem vist les restes del poblat iber). Continuant la pista arribàrem a Can Rabella (Masia del S. XIV) i des d'aquí cap a les Escletxes de Papiol, on hem estat una bona estona i els més agosarats/des han fet un petit trànsit per elles.
Seguidament hem anat fins al Castell de Papiol (S. XII) i acabat la passejada a l'estació del Papiol (13h)
Segons el navegador WIKILOOC hem fet una mica més de 10km (més avall podeu veure la ruta).
 

 

Subcategories