Grup Fotografía

Grup Fotografia

Grup de Fotografia

Mida de lletra:

camera 378370 640     Benvolguts, sòcia, soci,

    En la darrera Assemblea de RELLA, i en l’apartat on es va parlar de Pla de curs vaig proposar crear un grup de treball dedicat a la      Fotografia !

Es tracta de compartir aquesta afició-eina per muntar sessions fotogràfiques, fer fotos, i intentar intercanviar criteris, experiències, equips.. (Si ens animem podem anar junts a veure exposicions de fotògrafs  o algun museu especialitzat, de moment, a BCN)

Un cop fetes les fotos analitzar-les, i explicar-nos quin ús es pot fer de la informàtica per millorar-les, editar-les i guardar-les.

De fet, el que es tracta és que tots i totes els que ens apuntem al grup definim què és el que volem fer i com fer-ho per gaudir d’aquesta tecnologia. Totes les càmeres i mòbils seran benvinguts i cal dir que no cal experiència prèvia : el qui més en sàpiga que ho expliqui als altres.

I si ho creiem convenient podem buscar algú que ens ensenyi el que necessitem.

En la primera trobada definirem la periodicitat, horari, lloc i contingut de les sessions. Això sí, de cada reunió n’han de quedar fotos per a la història.

Per començar:

Dia :  5 d’octubre, dijous. (En principi proposo que tes trobades siguin dijous al matí).

Hora :  a les 10 del matí.

Lloc :  al Local de la Federació de FMRPC, Av Drassanes 3, 3er pis (Metro Drassanes. Línia Verda)

Material : La càmera habitual amb la que fas fotos. Una foto de l’estiu, si pot ser, en paper.

Si ha algú interessat però que no pot venir aquest dia 5 d’octubre que m’escrigui un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i m’ho faci saber. El/la mantindrem informat/da.

Ànims i fins a l’octubre, i feu fotos!!!!

                           Jordi Maduell

A Barcelona 27 de juny de 2017

Subcategories