Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Comentari de la sortida al teatre <i>Sopa de pollastre amb ordi</i> \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
COMENTARI DE LA SORTIDA AL TEATRE SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI


El 6 d'abril vàrem anar a la Biblioteca de Catalunya a veure l'obra Sopa de pollastre amb ordi d'Arnold Wesker dirigida per Ferran Utzet. Vam ser un grup de 20 entre socis i acompanyants. Vàrem passar una estona molt interessant i agradable.

La història ens va apropar al dia a dia d'una família compromesa políticament i socialment amb ganes de treballar per millorar les condicions de vida del seu país. L'autor exposa diferents posicionaments davant els ideals i la vida, però alhora construeix una imatge d'unitat familiar emocionant i colpidora que ens facilita la identificació i uns sentiments de complicitat i tendresa.

La temàtica ens va ser molt propera i ens va convidar a reflexionar sobre les diferents actituds davant les situacions que estem vivint en aquests moments.

El temps erosiona i pel camí es perden conviccions, somnis i ideals polítics. Tot això ajuda a desestructurar a la família Kahn protagonista de la història.

Ens va agradar la seriosa interpretació dels actors: Míriam Alamany, Màrcia Cisteró, Ricard Farré, Pol López, Maria Rodríguez, Josep Sobrevals i Lluís Villanueva. Tots ells varen assumir amb escreix el rol del personatge que representava.

L'escenografia evoluciona al llarg de l'obra amb un inici que exigeix imaginació per acabar amb una realitat més palpable que acompanya a l'evolució de la situació i dels personatges.

L'entorn arquitectònic de la biblioteca afavoreix un ambient afable i acollidor que facilita l'atenció de l'espectador.

En resum la Sopa de pollastre amb ordi feia molt bona oloreta tot i que no la vàrem poder tastar. És una obra molt recomanable.